Hur man installerar M3 sidospeglar Visa

BMW M3 är prestandan versionen av standarden 3-serien. Utvecklad av BMW: s Motorsport division, har M3 många funktioner som skiljer det från de vanliga 3-serie modeller, inklusive en speciellt utvecklad motor, bättre fjädring och bättre bromsar. M3 har också modifierad interiör och exteriör trim. En vanlig uppgradering gjorts av ägarna till standard 3-serien är installationen av de sportiga M3 ytterbackspegel bakifrån. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Torx bits
Wire strippor
Eltejp
Elektriska kontakter
M3 yttre backspeglar
Visa fler instruktioner

1

Ta det triangelformade plastbiten sitter på insidan av dörren, mittemot den yttre spegel av BMW. Dra upp pjäsen bort från dörren med fingrarna för att lossa stiftet som fäster den till dörren. Skjut bit upp och ut för att ta bort det.
2

bort de stjärnformade skruvarna som håller luckan på plats. Det finns tre av dessa skruvar i armstödet, och de är lätta att ta bort: Man ligger bakom dörrhandtaget, och döljs av ett plastlock som måste försiktigt bändas bort, en andra skruv ligger bakom pjäsen som har den "AIRBAG" på det. Ta bort plastbiten som täcker skruven genom att bända loss det med en liten, platt skruvmejsel. Den tredje skruven ska vara synliga.
3

Dra loss dörrpanelen genom att starta i det övre, hörnet nära backspegeln och arbeta dig runt omkretsen av dörrpanelen. Panelen hålls på plats med clips och kommer rakt av. Skjut dörrpanelen upp och över dörrlåset och bort från dörren. Koppla bort kabeln öppningstid som går till dörrhandtag, liksom ledningsnätet.
4

Lossa kablaget som går till basen på lager backspegeln. Använd en hylsa för att ta bort de två 10-mm bultar som håller fast av spegeln till dörren. Ta bort spegeln från dörren.
5

Anslut ledningsnätet till den nya spegeln. Om kablaget spegeln inte stämmer med den ena på bilen, bör du kunna matcha de färgade trådarna på de två selar. Skal kablarna med en kabelskalare och ansluta kablarna med eltejp eller kontakter ledningar. Vira upp några kablar som inte används och stoppa dem ur vägen.
6

tillbaka dörrpanelen genom att trycka den tillbaka mot dörren, se till att alla clips sitter ordentligt och att de alla klipp i hålen i dörren. Sätt tillbaka alla skruvar och sedan installera plastlock som döljer dem. Byt trekantig bit mittemot spegeln genom att skjuta in den nedre kanten och klippning i övre hörnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91815.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.