Vad är bilen målningsprocessen?

Måla en bil är en engagerad process, vilket är varför ens en billig lack kan kosta flera tusen dollar. När du har en plats att måla en bil, det finns många åtgärder som måste vidtas för att få en bra färg jobb. Kaross och prep

Fastställande någon karossen är det första steget. Oavsett om rost reparation eller reparation av krockskador, många bilar måste ha någon typ av karosseri gjort på dem. Innan en bil är målad, så många delar som möjligt måste tas bort, från stötfångare till strålkastarna. High-end måla jobb brukar innefatta demontering bilen ner till en kal skal före målning.
Block slipning

En bil ofta behöver vara omfattande blockera slipas för att få ytan så platt som möjligt och att eliminera varje vågighet i metallen. Detta görs med en stor slipkloss och guide päls som visar höga och låga punkter under slipning. Om bilen inte var strippad på ren metall, då objekt som fönster och trim som inte togs bort måste maskeras med tejp och papper. Bilen är repig med sandpapper innan målning. Detta kan göras med 220-slippapper. Bilen är sedan förberedas.
Primer

Innan bilen målas, är det primas. Den grundfärg sedan slipas innan färgen skiktet appliceras. Innan den kan appliceras
Paint

måste färgen som skall blandas med härdare i ett blandningskärl hink och hälldes sedan i färgbehållaren på sprutpistolen. Bilen är sedan målade med pistolen. För ett enda steg lack, är färgen appliceras i ett steg. För ett baslack /klarlack, är färgen appliceras i två steg.
Polering och montering

nya lack sedan poleras, och fordonet är ihop igen . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91724.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.