Hur man installerar ett Headlight Strobe

Strobe lampor, som producerar 200-millisekunders ljusblixtar, används i en mängd olika inställningar, allt från teatern, där de skapar blixtnedslag, på larmsystem och utryckningsfordon. Processen att installera en strålkastare strobe är inte svårt, men det kräver koncentration för att undvika framtida skador till antingen din bil eller lampor strobe själva. Du behöver bara ett fåtal installation verktyg, som du enkelt kan skaffa i järnhandeln. Saker du behöver
Hålsåg
Hylsnyckel
slipduk
Termisk skiva
Strobe ljus
3-ledare strömkabel
eltejp
Show Mer Instruktioner
1

Koppla de positiva och negativa polerna på ditt bilbatteri, som regel, när ledningar elektriska kretsar i bilen.
2

Välj en monteringsplats för din strålkastare strobe. Tänk på att du inte får installera blixtljus över någon OEM-ljus, att blixtljus skall placeras minst 1 cm från linsen, att blixtljus måste dela samma reflektor som bromsljus, signalljus , och strålkastare, och att blixtljus får inte installeras ovanför den horisontella mittlinjen för reflektorn. Ta Strålkastarglas från din bil med hjälp av en hylsnyckel för att ta bort eventuella Addera 3

synliga skruvar.
4

Skär ett hål i reflektorn. En hålsåg är det bästa verktyget för att skapa en liten (1-inch) hål, med en stor kontroll. De-burr hålet, gnugga den med en slipduk, för att undvika skador på antingen din strobe lampor eller sladdar knutna till dem.
5

Anslut din strobe ljus till en termisk skiva, passa in lampa öron med skivan hålen och vrida tills du hör ett klick. Sätt din strobe ljus /termisk skiva komplex i hålet som du borrade tills den snäpper på plats. Fäst ljuset till huset enligt tillverkarens anvisningar.
6

Anslut lämpliga ledningar blixtljus till den positiva (svart), negativ (röd) och vita (jord) kablar för din en tre- ledare strömkabel. Koppla den positiva tråden i din strömkabel till den positiva polen på batteriet och tråd negativa och marken trådarna i din strömkabel till den negativa polen på batteriet. På vardera sidan av strömkabel, kommer du att märka en sköld tråd, avsedd att ge skydd mot störningar från radio och andra källor kommunikation. Skulle du drabbas av sådana störningar, anslut skärmen tråd närmare batteriet till chassit på din bil, med eltejp.
7

Anslut ditt bilbatteri. Du är nu redo att lysa upp din strålkastare strobe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92176.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.