Hur man gör en bil för Roading

Normalt har bilar inte gjorda för terrängkörning, men du kanske vill något modifiera din bil för lite terräng. Du kan bo i ett område som har en hel del snöfall och skulle hellre köra din bil på toppen av det, i stället för att driva igenom det. Du kanske har en äldre bil som du inte använder mycket, och skulle vilja se om det kunde förhandla smuts spår som stadsjeepar och ATV använder. Saker du behöver
Större chocker
Tigersåg
Drill
Fender nödraketer
Taller, bredare däck
Full-size reservdäck
Lug skiftnyckel
Grundläggande verktygssats
Bärbar luftkompressor
Tow rem
liten spade
par handskar
Förbandslåda
Visa fler instruktioner
förbereda bilen
1

Köp fyra större chocker (standard eller luft) för att suga upp den tuffa terräng körning. Detta skulle kunna omfatta coil-over stötar eller en luft-fjädringssystem som skulle kunna möjliggöra en tum eller två av extra markfrigång.
2

Hyr en tigersåg, såsom en Sawzall, från din lokala bil eller järnaffär att klippa några inches från din hjul-brunnar, för att möjliggöra ytterligare däck resor. Skruva loss och ta bort dina gummihjul-well liners innan styckning sker. Gör din nedskärningar parallellt med formen av den ursprungliga hjul väl öppning.
3

Re-mögel kanterna på din hjul-brunnar genom att böja plåt tillbaka till sin ursprungliga form genom använder ett par standard eller specialitet tång auto organ. Sätt tillbaka och justera fodret, markera dina nya hål. Borra hålen och montera de gamla skruvarna. Mark där överskottet gummifoder kommer i kontakt med din nya hjul-väl kanten och skär bort det endast efter att ta bort det.
4

Sök efter små bloss lastbil stänkskärm från Biltema eller skroten som kan passa över din nya hjul-brunnar. Detta kommer att täcka eventuella brister och kommer att fånga alla off-road skräp istället för det slår sidorna av din bil.
5

Rådgör med din däck butik för att köpa längre, bredare all-season däck som passar med dina ändringar. Kontrollera mönsterdjupet har en större konstruktion slitbaneblock med större utrymmen i mellan dessa block.
6

köpa en begagnad, full-size däck för att matcha din nya däckstorlek, sedan handla det med din gamla avvara. Kontrollera att du har en kvalitet lug skiftnyckel som passar dina hjul "hjulmuttrarna.
7

Rotera och balansera alla fyra däcken och köpa en plan väg fara. Har bilens front i linje med en ansedd mekaniker om fordonet inte spåra ordentligt på vägen.
8

Bär i bagageutrymmet en grundläggande verktygslåda, portabla kompressorer, bogsera rem, liten spade och ett par handskar. Lägga till en kvalitet förbandslåda kommer att vara mest användbar om en olycka händer när terrängkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91737.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.