Hur man installerar en manuell Boost Controller på en Audi

Lägga till en boost controller till din Audi kommer att göra det möjligt för dig att manuellt justera mängden tryck som turbon i din Audi är utmatning. Om turbon producerar mer boost, då din motor kommer också att se korrelat makt vinster som turbon spolar upp och blir fullt ingrepp. Inte alla Audi motorer är utrustade med turboaggregat, så det är viktigt att notera att du inte kan installera ett uppsving styrenhet inte din motor är försedd med en turboladdare. Den exakta dimensionering och montering av din motor kommer att skilja sig något från modell till modell. Saker du behöver
hylsnyckel
metriska hylsor
Metric öppna skiftnycklar
Wire strippor
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Montera boost controller i din inredning. Beroende på modell av boost controller du har köpt, får det eller inte kan vara en vanlig montering på instrumentbrädan medföljer. En billig montering alternativet är kardborre eller dubbelhäftande tejp, både lätta att få tag på de flesta järnaffärer.
2

Använda uttag och öppna skiftnycklar, ta bort plasten luft rutan på framsidan, förarsidan hörnet av motorn. Haka den breda spolning som fäster det till motorns insugningsrör och ställ in luftlådan samt rördragning åt sidan. Koppla ur alla kabelnät som är kopplade till sensorer i intaget slangen. Ta bort dessa komponenter kommer att ge dig enklare tillgång till turboaggregatet församling.
3

bort wastegate frekvens ventil, monterad på toppen av turbo. Denna ventil är av plast, har en U-form och har två små slangar kopplade till att springa från turbo montering. Dra slangarna ut med ventilen och ställ dem åt sidan.
4

Montera boost controller s ställdon till wastegate frekvens ventil för din Audi. Beroende på vilken modell av boost controller som du arbetar med, kommer den specifika montering processen kan variera. I grunden är du ansluter påverkningsmekanismen och spolning till avgasslussventilen. Det uppsving styrenhet i bilen kommer elektroniskt diktera manövrering av avgasslussventilen och luftflöde genom den modifierade spolning.
5

Bestäm en plats för det uppsving regulatorns ingång slang. Du kan dirigera den ingående slangen i befintliga slangar som är ansluten till turboaggregatet inlopp.
6

Kör dras från ställdonet via din Audi brandvägg, vilket är den barriär mellan insidan av bilen och motorn. Det finns flera små hål i brandväggen genom vilken du kan ormen tråden. När det har nått insidan av bilen, strippa lite av isoleringen från änden och koppla den till det uppsving styranordningen. Isolera denna elanslutning med eltejp.
7

tillbaka Membrandosa ventil, luft rutan och insugningsröret slang. Kom ihåg att återansluta eventuella givare som du kan ha haft att koppla under installationen. Stäng din huv, följ sedan kalibreringen att din boost controller krävs innan det kan komma till användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92113.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.