Så monterar du ett Strobe Light till en Glasfiber Postal Jeep

Strobe lampor, som erbjuder 200 millisekunder ljusblixtar, är en nödvändighet för många utryckningsfordon. Tillverkarna ger material som gör blixtljus montering processen ganska självförklarande, men vid montering strobe lampor till glasfiber på toppen av en bil, måste man se till att inte chip omgivande glasfiber. Just montera en strobe ljus till en glasfiber postal jeep kräver några verktyg från lokala järnaffärer och en hel del koncentration. Saker du behöver
Ice Marker
plocka Sida 2 borr, en något större än den andra
Fas
Fästen
Skruvar
Visa fler instruktioner

1

Trä blixtljus genom fästet tillhandahålls av blixtljus tillverkaren. Placera monteringsfästet ovanpå taket och bestämma, i enlighet med hålen i konsolen, där du ska borra hål i biltaket. Ange dessa platser med en markör.
2

Använd en ishacka att göra fördjupningar i glasfiber på platsen av hålen. Hålet hjälper till att fokusera borren i den specifika platsen av glasfiber som du vill borra. Addera 3

Borra ett hål med den mindre av de två borrarna i fördjupningen som du gjort.
4

Placera en avfasning jäms med glasfiber ytan. Sätt i större borrskäret in i avfasningen och borra ett andra hål. Liksom ishacka indrag, minskar avfasning påverkan på omkringliggande områden av glasfiber.
5

Upprepa steg 3 och 4 tills du har gjort en lämplig storlek hål som är något mindre än diametern på tillverkaren -förutsatt skruvar som medföljde din strobe lampor. Trä skruvarna genom de fästen, och använd en skruvmejsel för att fästa fästen till toppen av din jeep. Följ tillverkarens instruktioner för eventuella ytterligare detaljer för att fästa dina fästen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92179.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.