Hur man gör en Splash Car Decal

Skapa en dekal splash bil kräver konstruera vektorgrafik för användning på en vinyl skärmaskin. Du kommer att kräva en del kunskap om program vektor Programvara och grafik vinyl produktion. Vektorgrafik består av datorläsbara linjer, kurvor och former som en vinyl cutter kan läsa. Du måste använda för spårning funktioner en vektorgrafik program för att spåra bilder som skapats i en foto-redigeringsprogram, eller importera bilderna och åter dra dem med Bezier pennan verktyget eller verktyget Penna. Saker du behöver
Computer
vinyl cutter
Vektor programvara Vinyl skärvals programvara av vinyl
kniv
Maskeringstejp
gör rakel
Pre-mask tejp
Visa fler instruktioner
Creation
1

Öppna ett program vektor programvara. Importera en bitmap bild i programmet, eller rita din egen med verktyget Penna eller Bezier pennan verktyget, som ligger på verktygsfältet. Importera en bild genom att välja "Nytt" från "Arkiv"-menyn. Välj "File, plats." Följ Software Developer anvisningar för användning av trace-funktionen i din visst program.
2

Använd pennan eller Bezier ritstiftet när du skapar en dekal plask bil från scratch. Rita en fritt formulerad linje i form av en splash med blyertspennan. Anslut de två ändpunkterna av linjen, vilket skapar en solid form.
3

Lägg små droppe stänk på sidorna av splash form, flyger bort från stänk form i samma vinkel som splash mönster.
4

Använd Bezier pennan verktyget genom att placera musen där du vill att linjen eller kurvan ska börja. Klicka på arbetsområdet, skapa den första punkten. Skapa flera punkter som definierar grundläggande formen av splash ritningen.
5

Gå till start-och slutpunkt genom att klicka på den första punkten efter ritning den sista, eller genom att klicka på den första och sista punkter medan du håller "Shift"-tangenten. Välj "Ctrl /CMD" + "J" för att skapa en sluten form bana.
6

Håll ner musknappen på pennan verktyget på verktygsfältet. Från fly-out-menyn väljer du "Konvertera fästpunkt" verktyg.
7

Håll ned musknappen och dra en punkt till önskad position. Gör ytterligare förändringar genom att hålla ned musknappen och dra handtagen på punkterna. Spara filen på din hårddisk.
Cutting
8

Placera en rulle av vinyl på vinyl cutter enligt tillverkarens anvisningar. Mata valsen från baksidan av maskinen, rada upp vinyl till guider och låses på plats.
9

importera filen till din fräs programvara genom att välja "File, plats."

10

Välj "Klipp /Plot" från Arkiv-menyn. Skär vinyl från rullen när den skärande processen är klar.
"Ogräsrensning" och tejpning
11

Placera vinylbladet på ett stort bord och "ogräs" i överskjutande vinyl från designen. Börja i ett hörn och dra långsamt extra vinyl från skyddspappret. Håll vinyl så nära ytan av bordet som du kan.
12

Fäst plåten till bordet med maskeringstejp runt kanterna. Applicera pre-mask tejp till splash bil dekalen genom att dra ut längden på tejpen som behövs för att täcka hela dekalen, plus 6 inches.
13

Säkra kanten av tejpen till bordet några inches ovanför arket. Använd en skylt gör gummiskrapa för att säkra före-masken till splash bil dekal. Förvara skrapan på en 45-graders vinkel när utjämning.
14

Håll tejpen spänd, men inte för hårt. Skapa en liten dipp i tejpen vid tillämpningen. Släta över den tejpade splash bil dekal både vertikalt och horisontellt. Ta bort eventuella luftbubblor med hörnet av skrapan.
15

Ta bort all tejp som hänger över kanten på pappret uppbackning med en kniv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92070.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.