Hur man sätter på en ASR Subframe

Bil entusiaster kan lägga till en A-Spec Racing, eller ASR, hjälpram stag till bakvagnen i sina bilar. En ASR hjälpram stag förhindrar fjädring problem om bilägaren lägger anti-vingla barer till bilen för bättre hantering på vägen. Innan du installerar ASR hjälpram stag, ta bort de nedre länkarmarna på fjädring. Saker du behöver
Cement block eller tegel
Bil jack
Jack står
rörtång
Obegränsad 14 mm skiftnyckel
Vridmoment
14 mm hylsa
17 mm hylsa
12 mm hylsa
Hammer
Visa fler instruktioner
1

blockerar Place cement eller tegel runt de främre hjulen på bilen för att förhindra den från att flytta. Lossa muttrarna på de bakre däcken med rörtång. Montera rörtång fullt på varje öra och vrid moturs. Placera jack under bilen och lyft upp bilens bakre änden.
2

Placera två jack stöder under bilen för att hålla den upp och stadig. Kolla din instruktionsbok för att lokalisera fabriken godkända domkraftsfästen på din modell bil. Avsluta bort bilens bakre däck. Ta bort de 14 mm muttrarna som håller de nedre länkarmarna till de bakre armar, dämpare och bilens hjälpram genom att använda öppen nyckel och vrida moturs. Det finns tre muttrarna på vardera av de två nedre länkarmarna som du måste ta bort. Addera 3

Placera ASR hjälpramen stag mot bilens nakna hjälpram som vetter mot bakre stötfångaren. Thread 14 mm bultar genom ASR hjälpram stag och bilens hjälpramen. Dra åt skruvarna med momentnyckel genom att vrida medurs. Fäst de nedre länkarmarna på den nya hjälpramen stag med 17 mm bultar genom att placera 17 mm hylsa på momentnyckel och vrida medurs.
4

Skaffa dig de nedre länkarmarna till spjäll och länkarmar. Tryck på de bakre armarna med en hammare för att rada upp hålen till de nedre länkarmarna. Placera 14 mm bultar genom hålen i de nedre länkarmarna och i de bakre armarna och spjäll. Dra åt genom att vrida momentnyckeln medurs.
5

Sätt plats ASR uppbackning på den andra sidan av ASR hjälpramen stag och linje upp bulten öppningarna. Dra åt de 12 mm skruvar med 12 mm hylsa på momentnyckel och vrida medurs.
6

Bolt bussningarna på krängningshämmaren på botten och toppen ASR hjälpram stag med 17 mm bultar och momentnyckel. Placera 14 mm bultar och muttrar på ändarna av krängningshämmare att fästa till de nedre länkarmarna. Lägg brickor för avståndet mellan de nedre länkarmarna och krängningshämmare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91614.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.