Hur man installerar LED lysrör

Anpassade bilar innehåller ibland anpassade accentbelysning som en sista touch för att markera raderna i grillen eller strålkastare eller belysa foten brunnar inne i fordonet. Flat LED strips passar lätt in i mellanrummen mellan paneler och kan lätt anpassas för olika belysningslösningar. Du kan klippa platta LED-belysning band till önskad längd för varje projekt och koppla dem till befintliga fordon ledningar. Genom att ansluta LED ledningar till olika kretsar Autoljusfunktionen, kan du styra när lamporna är tända. Saker du behöver
LED ljus remsor
dubbelhäftande tejp eller silikonadhesiv
slipsar Zip
Brukskniv
18-gauge mantlad tråd
Pinch-typ tråd Splitter Review Wire-strippa Tool Review Socket eller skiftnyckel som
Skruvmejslar
Lödkolv och lödtenn
eltejp
Elektriker fisk tråd (invändig installation) katalog 12 V spänningsprovare

Visa fler instruktioner
1

Klipp LED lysrör till önskad längd genom att skära mellan grupper av lampor, enligt tillverkarens rekommendationer.
2

Exponera och skala av ändarna . av trådarna som leder till att diodlampor
3

Identifiera kopplingskortet du utnyttja för att driva lampor - kretsen du använder kommer att avgöra när lamporna är på. Till exempel kan du installera LED-lampor som blinkar med blinkers.
4

Använd spänningsprovaren att identifiera rätt tråd. Till exempel, kopplar kablaget blinkers, slå på signalen, och sondera ledningsnätet för att identifiera trådbärande strömmen.
5

Identifiera säkringen för kopplingskortet du planerar att utnyttja och ta bort säkringen. Tryck i ledningar kretsen, med en nypa-typ splitter för att ansluta en längd av tråd för att ansluta till LED-lampor - helt enkelt in trådändarna till delaren och nypa stängd. Vira splitter och tråd bunt med eltejp.
6

Dra ledningarna till den plats där du kommer att installera LED-lampor, med hjälp av elektriker fisk tråd att dra kabeln under mattor. Limma ledningarna på plats enligt trimpaneler om det behövs. Skala änden av strömkabeln och löda det till en tråd på LED strip ljus - täcka lödda ledningar med eltejp
7

Strip båda ändarna av en längd av tråd lång nog att nå. från LED-lampor till en bult eller skruv på fordonets ram. Lossa bulten och anslut ena änden av kabeln till den. Dra den andra änden av kabeln till LED-lampor och löda det till LED jordkabeln. Täck de lödda ledningar med eltejp.
8

Montera LED-belysning remsorna på plats ordentligt med silikon lim eller band dragkedja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92057.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.