Funktioner på 1989 Honda CBR 600

Den 1989 Honda CBR 600 tillverkades 1989 och är klassad som en sport touring motorcykel. CBR 600 innehåller en in-line fyrtaktsmotor som gör att motorcykeln nå hastigheter på 141 miles per timme. Om du funderar på att köpa denna motorcykel, kan veta dess olika funktioner hjälper till att öka din njutning under nöje rider. Motor

Honda CBR 600 innehåller en motor som får 93 hästkrafter vid 11.000 varv per minut. Cykeln är även utrustad med en sexväxlad manuell växellåda och innehåller ett flytande kylsystem. Den fyrtaktsmotor har fyra ventiler per cylinder, vilket möjliggör snabb start och hög-hastigheter. Cykeln har varit känt att resa 0-60 mph på 3,8 sekunder.
Bromsar och fjädring

cykelns främre bromsarna är dual disc och den bakre är en enda skiva, som möjliggör mjuk och kontrollerad bromsning. Honda CBR 600 s fjädringssystem är en som tillåter cykeln att göra mjuka övergångar över gupp och andra föremål trafikanter. Detta säkerställer att föraren kan rida mer bekvämt och säkert.
Bränslesystem

Honda CBR 600 har dubbla överliggande kamaxlar bränslestyrsystem. Den dubbla överliggande kamaxel är en konfiguration av cykelns ventil tåg som hanterar bränslet via förgasaren. Cykeln har ett bränsle kapacitet på 4.36 liter, vilket främjar en effektiv gas körsträcka.
Sidospeglar

Motorcykeln har två främre sida-speglar som möjliggör enkel visning trafik som är i närheten. De side-speglarna sitter högt över styret så att föraren inte behöver anstränga under en åktur, speciellt när framåtlutad.
Elegant design

Honda CBR 600 har en snygg form som tvingar föraren att luta sig framåt i rörelse. Detta möjliggör snabbare hastigheter nås mycket snabbt, eftersom luftmotståndet är på en minimal nivå. Även motorcykeln fungerar bäst när rids av en enda person, kan passagerarna sitter bekvämt på baksidan av förarsätet.
Kickstand

Motorcykelns cykelställ är utrustad med en enkel eller dubbel peg. Den enda peg låter motorcykeln ska stödjas åt sidan när den står parkerad, medan de dubbla pinnar ge stöd genom att lyfta bakhjulet från marken. Honda CBR 600 har varit känd för att komma med båda typerna av kickstands och kan enkelt bytas ut mot en som fungerar bättre för dig.
Instrumentpanel

Förarens instrumentpanelen är grundläggande och är utrustad med hastighet och RPM monitorer. Cykelns gas nivåer kan också hittas på instrumentpanel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91988.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.