Hur man gör en Ford 4X4 Into en Mudding Truck

Turning din Ford 4x4 till en mudding lastbil kan kräva så få eller så många ändringar som du vill. Varje lastbil kan gå i leran, men ändringar gör lastbilen mer sannolikt att lyckas få igenom leran. Du kommer att behöva ändra din Ford om du tänker mata off-road tävlingar med den. Saker du behöver
Pengar
Winch
Däck
Stötfångare
Lift
Visa fler instruktioner
en modifieringar

Forskning och bestämma vad du vill uttryckligen göra med din Ford. De ändringar som du skulle behöva göra lite bakgård bloggat är långt mindre extrema än de ändringar människor måste göra för att tävla i stora Mudding tävlingar. Du vill inte spendera tusentals dollar att bygga en monster truck bara för att kryssning genom några lokala vandringsleder runt ditt hus. Räkna ut vilken typ av mudding du vill göra med din bil och kolla in de ändringar som verkar vara det mest fördelaktiga för dessa mål.
2

Uppgradera dina däck. Installera off-road däck är en av de mest effektiva uppgraderingar du kan göra i någon lastbil du vill ta mudding. Flera olika däcktillverkare producerar däck Mud Terrain (M /Ts). Bestäm den typ av däck du vill köpa och storleken på däcket. Obs, måste du lägga till en hiss om du vill installera betydligt större däck på din lastbil. Addera 3

Lyft din lastbil. Hissar finns i varierande storlekar och är tillverkade av flera olika tillverkares, så du kommer att vilja välja den hiss som fungerar bäst för din bil och vad du planerar att göra med det. Var medveten om att hissar väsentligt kan ändra hur din Ford 4x4 kör på och av vägen och kan öka dina chanser att få en olycka. Om du aldrig har kört en lastbil med en hiss, kommer du vill göra det innan du installerar en på ditt eget fordon.
4

Uppgradera din stötfångare. Ändra din fabrik stötfångare ut och installera off road stötfångare. Du kommer att ha dessa när din lera lastbil fastnar och måste dras ut med ett annat fordon. Eftermarknaden stötfångare är kraftigare än original stötfångare och du kan köpa dem med en plats för att installera en vinsch, vilket alltid är ett plus när du mudding.
5

Köp och installera en vinsch. Vinschen kan dra dig ur om du fastnat och inga andra bilar är runt. Du är också mindre benägna att skada din Ford om du extrahera den med en vinsch kontra dra ut den med en annan lastbil. Se till att din vinsch är konstruerad för att dra mer vikt än din lastbil för närvarande väger.
6

Ändra returresa. När du fortsätter mudding i din Ford, kommer du att bli medveten om ny utrustning och alternativ som du kanske vill köpa eller använda för att förbättra din lastbil prestanda. För att få den bästa leran lastbilen du kan, du kommer alltid att vara ständigt uppgradera och modifiera din lastbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91894.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.