Hur kan jag göra en personlig fönsterdekaler?

Våra fordon är ofta en förlängning av vår stil, och lägga en personlig touch som ett fönster dekal kan göra din bil eller lastbil en plats för dina individuella idéer och åsikter. Personliga fönsterdekaler kan användas som ett minnesmärke, att främja en sak eller en viktig fråga till er. Oavsett anledning, det finns några sätt du kan lätt personifiera fönsterdekaler att göra en individuell uttalande. Saker du behöver
Sugskrapa
Maskeringstejp
Glass Cleaner Review Dry pappershanddukar
Måttband eller linjal
Visa fler instruktioner
1

Mät området som du kommer att använda din personliga fönster dekal. Se till att det kommer att passa området och inte skymmer sikten under körning innan ett slutgiltigt beslut om storlek och utformning. Tänk transparenta konstruktioner för dekaler som kommer att täcka stora ytor.
2

Köp utskrivbara fönster dekal papper som du kan lägga till din design. Detta papper säljs i vissa butiker kontorsmaterial och kan även köpas online. Designa din dekal med rätt program. Du kanske vill lägga till ord, bilder eller konstverk i original som du har sökt igenom på din dator. Addera 3

ut ett prov av dekalen med vanligt skrivarpapper för att säkerställa att den är ordentligt centrerad på papperet. Ställ din skrivare till de bästa nivåerna färgmättnad uppnå de ljusaste resultat vid iordningställande av skrivaren för den slutliga produkten.
4

Bestäm vilken sida av fönstret du vill dekalen att möta. Om du vill ha det utåt, kan du behöva vända på bilden för att klistra på insidan av fönstret. För bästa resultat, ställa in skrivaren till foto, transparent eller glansigt. Sätt dekalen papperet och skriv ut din dekal.
5

Sätt fönstret dekal på din bil. Rengör området väl med fönsterputs eller vinäger och vatten för att avlägsna eventuella rester. Placera dekalen i önskat område och använda en gummiskrapa för att trycka ner från topp till botten för att eliminera luftbubblor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91979.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.