Hur man mäter fälgbredd för Car Wheels

Egen bil fälgar är populära bolt-on poster som piffa upp ett fordons utseende. Innan du installerar dem, är det viktigt att ta kritiska hjul mätningar för att förhindra däck rub och andra skador på bilen, hjul och däck. Hjul diameter är den mest uppenbara mätningen, en 15-tums däck passar inte på en 14-tums hjul. Däck diameter, hjul bredd och offset är andra viktiga mätningar som behövs för att säkerställa korrekt hjul och däck passform. Vara säker på att få det rätt första gången eftersom de flesta auto center avskräcka eller vägra att återlämna ett hjul efter ett däck har monterats på den. Saker du behöver
Yardstick åtgärd
Tape Sida 2 metall snickare torg
Visa fler instruktioner
Mät Wheel
1 Överlappning två snickare rutor för att bilda en mätverktyg för hjul.

Lay hjulet, minus däcket, på ett bord eller en plan yta. Placera en ruta kant mot kretsen av hjulet, precis ovanför läppen som håller däcket. Lägg på ytterligare kvadrat över en redan på plats på den andra sidan av kanten för att bilda en "U."

Håll båda rutorna tätt mot hjulet cirkeln och mät insidan avståndet mellan den öppna änden av kvadraterna. Detta kommer att berätta hjulets diameter.
2

Ställ hjulet på bordet. Låt det inte rulla. Mät avståndet mellan insidan och utsidan läpp som håller kvar däcket genom att lägga måttband platt på bordet. Denna mätning kommer att berätta bredden av hjulet.
3

Lay hjulet nedåt på den plana ytan. Placera måttstock över hjulet. Mät avståndet från baksidan av hjulcentrum plattan till den nedre kanten av den måttstock. Detta kommer att berätta hjulets offset mätning.
4

Montera ett däck på hjulet, blåsa den och lägga den på ett bord eller en plan yta. Lägg en måttstock över toppen av däcket med en kant över den exakta mitten av hjulet. Med hjälp, stå upp två rutor, en på varje ände av måttstock mot däckets slitbana, precis som boken slutar. Mät avståndet mellan rutorna. Detta kommer att berätta däckets diameter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91934.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.