Hur får Anpassade Julgransprydnader bil huva

Hood ornament är också kända som "maskotar" i Storbritannien. Precis som en maskot gör, håller metallstycke på framsidan av din bils huva en symbolisk innebörd, som representerar snabbhet, smidighet, uthållighet eller valfritt antal andra kvaliteter. Biltillverkarna designa sina egna smycken som ska säljas med sina fordon naturligtvis, men när du har din bil, det finns ingen anledning att du måste använda deras symbol. Flera företag specialiserade på att skapa huvprydnad anpassas för att representera dig och vad egenskaper du vill att din bil champion. Instruktioner
Hur får Custom Car Hood Ornament
1

Surfa på internet, delta i bilen visar och komma till ett beslut om vad objektet du vill pryda framsidan av din bil. Detta är viktigt eftersom en anpassad huvprydnad kan vara ganska en investering, och du inte vill designa och montera en skidåkare och sedan inser att du är faktiskt mycket mer av en snowboard fan nästa år. Mascots Unlimited är en Rhode Island-baserat företag som har gjort sig ett namn som den främsta tillverkning av egna hood ornament i USA.
2

Skiss din design. Det är viktigt att du visualisera vad du hoppas din prydnad kommer att se ut. Om möjligt, skanna bilden, eller en bild som liknar den. Till exempel, om du vill att din prydnad för att vara en miniatyr kopia av din hund, använd ett digitalt foto av honom som är väldigt tydlig.
3

Email din valda tillverkaren eller hemsida. Generellt kommer du inte att kunna göra beställningen på nätet, eftersom bolaget kommer att behöva tala med dig angående de exakta specifikationerna för din bil och din design. Återförsäljaren du väljer att arbeta med kommer att behöva en kopia av ritningen du gjorde eller eller någon form av bild att jobba med, så maila detta till dem efter telefonkonsultation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91933.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.