Konvertera en Chevy 327 Electric Fan

Byta din motor driven kylfläkt för en elektrisk fläkt är en av de mest mångsidiga uppgraderingar du kan utföra på din bil. Genom att ersätta motordriven fläkt och kopplingsanordning, minskar du mängden dra på motorn avsevärt. Dessutom, med ordentlig fläkt val, kan du öka mängden luft som dras in i motorrummet för att hjälpa till att kyla motorn mer fullständigt. Saker du behöver
3/8 tums hylsa som
Visa fler instruktioner
1

skruva isär fläktkåpa från toppen av kärnans stöd samt de två fästskruvar som fäster den övre fläktkåpa till lägre fläktkåpa. Ta den övre fläktkåpa och ställ den åt sidan, sedan koppla den negativa polen på batteriet.
2

skruva isär fläktkoppling från framsidan av fläkten och ta bort den från motorrummet. Tre till fyra ytterligare bultar fästa den mekaniska kylfläkten på vattenpumpen remskiva. Ta bort dessa och extrahera kylfläkten från motorrummet. Försök inte att demontera remskivan vattenpumpen.
3

Unbolt nedre fläktkåpa från botten av kärnan stöd och kassera den.
4

Installera den elektriska kylfläkten mot radiatorn med hjälp av fästen som medföljer fläkten. Det kommer att finnas tre sladdar från fläkten.
5

Separat trådarna och skruva den svarta jordkabeln till en ren, omålad marken någonstans på kärnan stöd. Kör strömkabeln till säkringslådan och leta tändningen säkringen. Unbolt säkringsdosan från ramen på bilen, och matcha tändningen säkring till motsvarande ledningar sitter på undersidan av säkringsdosan.
6

Splice den elektriska fläkten ström-ledningar i tändningslåset tråd och sedan skruva säkringscentralen på plats mot ramen och sätt tillbaka locket säkringsdosan. Montera kablarna ur vägen mot kärnan stöd så att de inte skadas av rörliga eller uppvärmda föremål.
7

Installera den tredje tråden, vilket är en termostat, på kylarslangen med en metall kompressionsband ingår i satsen, kör sedan ståltråd så att det inte finns någon risk för att tråden fånga i rörliga delar av motorn. Du kan nu sätta tillbaka den negativa batteripolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92221.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.