Hur till Öka Mustang Hästkrafter

Ford Mustang är en sport /muskel bil som ursprungligen erbjöds till allmänheten 1964 och är fortfarande i produktion i dag. Även om styling, motor och diverse andra aspekter av Mustang har förändrats under åren, alla Mustangs är två dörrar, bak-hjulsdrivna fordon. Mustangs är konstruerade för prestanda, och det finns ett större antal eftermarknaden uppgraderingar som kan förbättra hästkrafter i ett lager Mustang. Saker du behöver
Automotive verktyg Performance kit
eftermarknaden delar
Visa fler instruktioner
1

Installera en kompressor eller turbo på motorn. Kompressorer och turboladdare är forcerad luft insugningssystem, som tvingar stora mängder luft in i luft /bränsleblandningen i motorn. Detta i sin tur ökar drastiskt hästkrafter på din Mustang.
2

Byt lager kall luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Den kalla luftintag filtrerar och leder luft från omgivningen in i motorn. Eftermarknad kallt luftintag tillåta mer luft att flöda och även filtrera luften mer effektivt, vilket ökar både hästkrafter och bränsleeffektivitet.
3

Byt systemet lager avgaserna med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Avgassystem tillåta luft att strömma ut från motorrummet, och en bredare, mindre restriktiv avgaser kommer att ge mer luftflöde. Med mer luftflöde ökar hästkrafter av Mustang och även gör motorn starkare och mer aggressiva klingande.
4

Lägg ett lustgas-system oxid injektion. Lustgas insprutningssystem lägga lustgas till bränsleblandningen av Mustang, vilket ger en varierar stort, men tillfälligt ökad hästkrafter.
5

Tune din Mustang med en prestanda eftermarknaden tuner. En mottagare kommer att ge en liten hästkrafter ökning till ett lager Mustang, men ännu viktigare, kommer en tuner maximera hästkrafter vinster genom andra prestanda eftermarknaden delar. Det rekommenderas att du åter trimma din Mustang när du installerar en ny prestation modifiering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91909.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.