Hur man stämmer en Rotary Engine

Även om inte lika vanligt som sin kolv-drivna motsvarigheter, gör roterande motorer erbjuder flera fördelar jämfört med konventionella interna konstruktioner förbränningsmotorer. De har färre rörliga delar och är mycket mindre och lättare, vilket resulterar i mindre total fordonsvikt. Dessutom roterande gräsklippare kan snurra med mycket höga hastigheter, som sträcker sig den tillgängliga kraften bandet och förbättra acceleration. Baksidan av allt detta resultat är den dramatiska värmeproduktion och ökad törst efter bränsle alla roterande motorer utställning. Ändå har tuners vidtagit för att ändra roterande utrustade fordon för ännu mer makt genom en serie av eftermarknaden prestanda uppgraderingar. Saker du behöver
Performance avgassystem
Boost Controller
kick-flöde bränslepump
Apex Seals
Visa fler instruktioner
1

Byt lager fabriken avgaser med en större diameter prestanda enhet. Den reducerade mottryck kommer att hålla motortemperaturen cool, och låta den roterande att arbeta mer effektivt vid alla varvtal.
2

Lägg en manuell boost controller på turbo-modeller utrustade för att öka laddtrycket och väsentligen höja hästkrafter och vridmomentet hela effektklass.
3

Installera en hög pump flöde bränsle för att hålla EGT (avgastemperatur) låg, samt att ge tillräckligt med bränsle vid höga varvtal.

4

Omprogrammera fabriken motorstyrenheten med optimerad timing och kurvor bränsle för din bil och modifieringar.
5

Installera en uppsättning av prestanda apex tätningar för att eliminera en svag länk i den roterande design, och ger extra skydd mot motorstopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92274.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.