Lägga till en Power Booster i en Pontiac Firebird

Den Pontiac Firebird, medan den var i produktion, var en av de sportigaste bilarna tillgängliga från amerikanska biltillverkare. Finns i Coupe eller konvertibla upplagor och med en V6 eller V8-motor, det fanns obegränsade möjligheter för att uppgradera och anpassa Firebird. Effekt huggormar som turboladdare, kall-luft kit induktion, och nitrösa system oxid är bara toppen av isberget för Firebird ägare som vill bygga hästkrafter i sina bilar. Baserat på Chevrolets utilitaristiska och kraftfull V8-motor serie, högpresterande Pontiac Firebirds accepterar alla eftermarknaden delar som arbetar med Camaro motorer och även vissa Corvette motorer. Saker du behöver
Philips skruvmejsel
3/8-tums enhet socket som
Visa fler instruktioner
1

Välj ett kall-luft induktion som bas punkten för din motor att bygga. Ett antal olika typer finns tillgängliga som ökar kraften i Firebirden utan att negativt påverka körbarhet. Kall luft induktion system är enkla att installera och kräver avlägsnandet av beståndet luften rutan med en skruvmejsel och ratchet set. Du kan förvänta dig att se 10 till 15 fler hästkrafter med tillägg av en kall-luft induktion kit.
2

Installera en katt-back avgassystem. En annan enkel att installera hastighet del, bolt-on avgassystem öka hästkrafter samtidigt ger Firebird en djupare, mer resonant avgassystem tonen.
3

köpa och installera en omprogrammerad dator. Datorstyrd Pontiac Firebirds nytta luftintag, avgassystem uppgraderingar och uppgraderingar dator på grund av nödvändigheten att optimera luft /bränsleblandning för att utnyttja den extra motordelar. En omprogrammeras dator installeras enkelt i Firebird med en socket set.
4

Installera en eftermarknad fyra-FAT förgasare i Firebirds inte försedda med bränsleinsprutning. Firebirds byggda på 1970-talet och början av 80-talet var utrustade med effektivare, men power-råna förgasare från fabriken på grund av ökande behov av bränsleekonomi. För prestanda, möjliggör en eftermarknad förgasare motorn att ta in mer bränsle, öka hästkrafter.
5

Installera eftermarknaden rubriker för att förbättra flödet av avgaser som lämnar motorn. När den kombineras med andra uppgraderingar såsom kall luft intag och bolt-on avgaser, rubriker ger den största hästkrafter punch som du kan få kort att installera lustgas eller en kompressor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92125.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.