Hur du anpassar en Ford Flex R

Fords Flex är ett alternativ till sju passagerare crossover stadsjeepar och minibussar. Ford erbjuder nu Flex med "EcoBoost" V6 direkt-insprutad motor, som enligt Edmunds.com returnerar imponerande bränsleekonomi. Flex levereras med ett antal anpassningsmöjligheter. Du kan välja vilka objekt du vill och ta bort dem du inte. Några av dess standardiserade optioner och trim nivåer är 17-tums aluminiumfälgar, automatiska strålkastare, dimljus, bakre sensorer parkering, dörrautomatik och en yttre kod pad och tilt-teleskopisk ratt. Instruktioner
1

Gå till Fords hemsida och öppna Flex sidan.
2

Klicka "Bygg och pris." Addera 3

Klicka på "Bygg din egen."
4

Ange ditt postnummer och klicka på "Fortsätt."
5

Välj Flex R modell från listan.

6

Bestäm vilket paket du vill ha för din nya Flex. Om du inte väljer något paket, kommer standarden paketet inkluderas.
7

Klicka på "Fortsätt." Välj en färg färg för din Ford Flex, till exempel, smoking svart metallic, jord metallic eller Medelhavet blå metallic.
8

Klicka på "Fortsätt" och välj inredningen färgen.
9

Välj andra interiör tillbehör objekt, till exempel "alla mattor väder golv," "AM /FM stereo ljudsystem," "andra sätesraden typ" med mera. När du lägger till en komponent, kommer du att kunna se hur det ser ut monterad i demoversionen som är visas på sidan.
10

Klicka på "Fortsätt." Välj de tillbehör för din Flex, såsom takräcke, låsning bränsle plugg, huva deflektor, lastutrymme beskyddare och mer.
11

klicka på "Fortsätt." Du kommer nu att se en sammanfattning av din anpassade Flex. Klicka på "Begär en offert"-knappen för att kontakta återförsäljare för att få det exakta priset på bilen. De priser som anges på Fords sida när du anpassar är konsumentpriser och inkluderar inte skatter och arbetskostnader.

Vill skriva ut sammanfattningen sidan, klicka på "Print" på toppen av sidan.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92003.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.