Hur man installerar underredet Neon Lights

Underbody neonljus lyser upp marken under en bil, bidrar till dess estetik. Installera neonljus och driver dem direkt från bilbatteriet är inte särskilt svårt. Tänk dock på att underredet neonljus är ogillat av myndigheterna i flera delstater. För att undvika eventuella böter - för att ge dig själv kontroll över bilens underrede neon belysning - överväga att installera en laddningsregulatorn i din neonljus krets som låter dig förvandla dina lampor på och av efter behag. Saker du behöver
Lödkolv
laddningsregulatorn
Elektriska ledningar
silikonmassa
Gummi gromet
12-gauge AWG kabel
Neon transformator
Borr
Fästen och skruvar
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilbatteri.
2

Leta fhe viktiga installationspunkter på chassit på din bil . De neonljus bör placeras bort från ledningar som ger extrem värme, bränsleledningar, avgassystem, rörliga delar eller områden där en domkraft kan användas för att lyfta bilen. Du måste också kunna borra hål nära installationsplatsen, så se till att din borra inte skadar några elledningar, bränsleledningar eller linjer avgaser. Slutligen måste du installera dina neonrör där de inte syns. Synliga rör är mot lagen.
3

Märk ut på chassit där du ska installera dina neonrör. Borra hål i dessa lägen. Innan du sätter skruvarna, applicera en liten mängd silikon i hålen för att undvika risken för skruvar rostar. Sätt in skruvarna i fästena. Montera neonljus i fästena och dra åt skruvarna.
4

Montera transformatorn i bilen motorn, enligt tillverkarens instruktioner. Anslut transformatorn till neonrör. Du kommer att behöva ta bort gummi locket på neonrör och anslut ledningarna till transformatorn. Rådgör med din tillverkarens specifikationer för detaljerade instruktioner.
5

Anslut transformatorn till ett in-line säkring, med en 12-gauge AWG-kabel. Isolera anslutningen mellan transformatorn och in-line säkring med asfalt. Anslut in-line säkring till bilbatteriet.
6

Borra ett hål i brandväggen i din bil (den del av bilen som separerar motorn från det inre utrymmet). Du kommer att ansluta en switch laddningsregulatorn från insidan av bilen till neon transformator i bilmotorn, så att du kan förvandla din neonljus på och av. Sätt en gummigenomföring i hålet för att förhindra att brandväggen från gnugga isoleringen av dina sladdar.
7

Anslut laddningsregulatorn till den 12-gauge AWG-kabel. Dra kabeln genom brandväggen hålet du borrade i steg 6, och anslut den till neon transformator.
8

Slutför den elektriska kretsen genom att fästa jordkabeln från transformatorn till den fasta metallen i bilens chassi. Du kan fästa den var som helst det finns rent stål.
9

Anslut ditt bilbatteri. Slå på motorn och använd laddningsregulatorn att byta dina neonljus på. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92138.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.