Race Car Fakta

Bilspel kommer i en mängd olika typer --- men varje fokuserar på specialdesignade racerbilar tävlar mot varandra i olika scenarier. Bilspel har funnits sedan 1895 och har blivit en av de mest populära sporterna i världen. Ferrari

Tillverkad i Maranello, Italien --- Ferrari är en av de mest populära racerbilar i tillvaron. Scuderia Ferrari-teamet är en populär aktör på Formula One World. År 1993 körde tyska racerförare Michael Schumacher Ferrari 412T --- vinna ett mästerskap i Formel --- gör Ferrari är en av de mest framgångsrika varumärkena i racing.

Företaget byggde också bilar för andra bilspel händelser, till exempel A1 Grand Prix-serien mellan 2008 och 2009. De producerade också 599 GTB Fiorano och F430 GT drivs i GT-racing-serien under andra Grand Prix.
Porsche

Många framgångsrika tävlingsbilar har byggts av Porsche . Den producerade den legendariska Porsche 917 som vann två raka mästerskap på Le Mans 1970 och 1971. Porsche 917 vann även Racing Championship Series World, inhämtar 8 av de 10 mästerskap.
Racing Type Popularitet

Formula One race betraktas som högsta formen av bilspel sanktioneras av Federation Internationale de l'Automobile. Under säsongen 2006, var topphastigheter på Formel 1 bilar lite över 300 km /t. Inom USA --- NASCAR tävlingar, såsom Sprint Cup Series och Daytona 5000, är ​​de mest populära ras typer.
NASCAR Racing Bilar Till Salu

racerbilar som används i NASCAR racing har en makt topp på cirka 830 hk vid 9000 rpm, med ett maximalt vridmoment av 520 pounds per fot. De är stelt begränsade när det gäller tillåtna delar, material, mått, komponenter vikter minimum, och andra delar. NASCAR tävlingar är vanligtvis 300 till 500 miles i längd och den tekniska livslängden för en motor för bilar sträcker sig upp till 800 miles.
Formula One Racing Bilar Till Salu

Bilar som används i Formula One racing är ensitsiga racers, vanligen med 2.4L anpassade V8s. Tändning och bränsle system styrs av en systematisk, datoriserad digital motorövervakningssystem. Med en minsta vikt av 95 kg

, dessa bilar ger en toppeffekt på cirka 755 hk vid mer än 19.000 rpm och ett maximalt vridmoment av 214 pounds per fot. Varje Formula One racing bil har mycket färre restriktioner jämfört med NASCAR.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91818.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.