Hur man bygger en Custom Car Body

Bygga anpassade bilar är en hobby som har vuxit genom åren till en global företeelse. Att hitta och återställa gamla bilar, tillsammans med att ändra befintliga ramar och karossutformning att skapa egna fordon, är en passion för många. Om du är någon som har drabbats av felet, det finns en mängd olika vägar du kan fortsätta. Anpassa en bil kropp är en utmanande uppgift som kräver speciella verktyg, men slutresultatet är en bil inte liknar något annat på vägen. Instruktioner
1

Planera din design innan faktiskt bygga ramen. Börja med skisser ritade för hand eller på datorn, och polera dem till perfektion, så att de kan användas som en referensram för den preliminära utformningen stadier. Vidare designprocessen genom att skapa glasfiberformar och utskärningar för att testa mot ramen, när du har det.
2

Välj en ram som hjälper dig att hitta de konturer du behöver för kroppen arbete du har i sinne. Olika ramar har olika stilar, och eftersom ramen är grunden, måste du se till att det är något som kan anpassa sig till din vision. Anpassa ramen om det behövs för att förfina vissa områden såsom mer vinkeljärn monteras på främre och bakre delen av fordonet för anpassade stötfångare, med en skärbrännare för att skära metall och svetsaren att svetsa dem på plats.
Sida 3

Köp prefabricerade paneler att montera på fordonets ram och ändra dem som du tycker passar. Skapa dina egna paneler med, plåt glasfiber eller vad annat material du väljer, och montera dem till ramen av fordonet när du är klar. Svetsa allt på plats, och slipa alla grova fläckar av kroppen.
4

Sandblast hela kroppen av fordonet att skura ytan så ren som möjligt före målning. Applicera önskad färg (och primer om det behövs) och låt den torka. Avsluta med uppgifter om bilen och lägga till logotyper, anpassade handmålade motiv eller annat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91982.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.