Typer av vindrutor

Bil vindrutor ingår i en bils säkerhet fasthållningsanordning. Om du inte är försiktig i ditt val av vindrutan, kan det resultera i en olycka som kunde ha undvikits. Om du är intresserad av att ta det extra steget när det gäller säkerhet, sedan uppmärksamhet på modellen vindrutan på din bil rekommenderas. Vad en vindruta är gjord av

vindrutan består av en hållbar form av glas, vilket uppnås genom sammanfogning av två glasskivor med poly butyrat. Detta är lim som håller glasskivorna ihop och skapar en starkare vindruta som inte smulas sönder i händelse av en olycka. Sådana starka glas förhindrar generellt yttre föremål från att komma in i bilen och minskar risken för att en person slungas ut i händelse av en kollision. Det hjälper också till att minimera mängden solljus som lyser in i bilen och soundproofs bilen till en liten utsträckning.
Replacement Vindruta Typer

När det finns en buckla eller spricka i vindrutan, finns det ofta ett tvivel om det ska bytas ut eller repareras. När du byter ut en vindruta kan du välja originalutrustning tillverkning. Detta innebär i princip att du köper ett glas från en plats i avtal med skaparna av just din bilmodell. Detta är det bästa möjliga valet eftersom detta glas har passerat stränga tester i fråga om säkerheten av din bil tillverkare. Vissa vindrutan varumärken är Guardian, PPG och Carlite.

Annat alternativ är eftermarknaden vindrutor. Dessa är gjorda av dem som inte är i avtal med biltillverkare och deras krav på säkerhet kan ifrågasättas. Dessa typer av vindrutor är ofta billigare.
Särskilda typer av vindrutor
p Det finns flera tillägg som vindrutor, såsom film. Denna tunn transparent film kommer att förhindra glassplitter från duscha på dig i händelse av en olycka. Det gör också din vindruta reptålig. En tonad vindruta hjälper isolera inredningen i bilen och ger UV-skydd. Uppvärmda vindrutor för baksidan av bilen smälter snö och is i glaset.

Torkararm-mindre vindruta användning trycksatt luft i stället för vatten för att rengöra smuts och damm. Några high-end bilar levereras med head-up displayer (HUD) i vindrutan. En HUD speglar avläsningar som gas, körsträcka och hastighet på vindrutan. Den här funktionen kan slås på och av som önskas.

Vindskydd också komma med möjlighet till ljus och regn sensorer samt möjligheten att frosta ditt glas. Ljus och regn sensorer vänder automatiskt släcker belysningen och vindrutetorkare på eller av. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91780.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.