Hur du gör din egen Paddle Shifter

Formula One - utan tvekan höjdpunkten av motorsport - har antagit växelpaddlar som standardutrustning. Platta paddlar styrs av fingertopparna är monterade bakom 9 och klockan 3 lägena klockan på ratten. En lätt ingång orsakar en uppväxling på en sida och en nedväxling på den andra sidan utan behov av kopplingen. Men dessa system är mer än en inmatningsenhet, de arbetar tillsammans med en sofistikerad sekventiell överföring. Du kan replikera idén i en vagn som drivs av motorcykelns motor som redan har en sekventiell växellåda, eller måste du konvertera till ett. Installationen anpassar huvudsak en high-end motorcykel drag shifter racing luft för att tillåta både uppväxling och nedväxling kapacitet. Saker du behöver
shifter motorcykelns hastighet kit
Svarv /Mill
1/4-tums aluminiumplåt
mutterdragare
Skruvmejslar
Wire trimmare
Visa fler instruktioner
1

Installera en kolv luft shifter på växelarmen någon sekventiell växellåda. Se till att vinkeln eller axeln av kolven är i linje med plan skift armlängds resor | 2

Montera luft shifter kontroll box i en bekväm och skyddad plats -. Inte alltför nära för extrem värme. Den kan monteras i motorrummet eller kupén på bilen.
3

Kör ledningarna från styrboxen till luft skift kolven. Kontrollera att det är snyggt och ur vägen. Använd buntband för att fästa det att rama medlemmar så att det inte skadas.
4

Tillverka två platta paddlar. Du kan använda 1/4-tums aluminiumplåt. Med skruvar, montera gångjärnen på baksidan av paddlar så en del av paddeln är fribärande över gångjärnet för att påverka luften shifter skift knappar.
5

Tillverka monteringsplattor på undersidan av styrningen hjulet för att inrymma luft shifter är upp /nedväxling knapparna.
6

Montera paddlarna, så att ett finger pull utliggare paddeln över gångjärnet, deprimerande uppväxlingsknappen på ena sidan och den nedväxling knappen på den andra sida.
7

Wire kontrollboxen till förskjutningen knappar, lämnar tillräckligt slack tråd för att vrida ratten. Wire kontrollboxen till tändspolarna så det kan störa tändningen signal för ett ögonblick.
8

Wire kontrollboxen på gaspådrag solenoiden och gaspådrag ankaret automatiskt "blip" gasreglaget på nedväxlingar .
9

Program kontrollboxen att ställa varje ingång, såsom gas-ingång och tändning döda specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91609.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.