Idéer för att måla en bil

En bils färg är den mest märkbara sak om det, och det är också ett av de områden som verkligen kan skiljer det. Motivlackering bilar är en enormt populär aspekt av bil anpassning och genom åren har många olika metoder har utvecklats. När det gäller anpassad billack, bara din fantasi (och eventuellt din ekonomi) är de begränsande faktorerna. Matte eller platta Paint
p Det brukade vara så att endast enstaka hot rod eller råtta stången skulle ses med platt, icke-reflekterande kaross, men på senare år har denna typ av lack har blivit populärt på ett ökande antal bilar. Besök din lokala bil show, och det är inte ovanligt att komma över ens high-end exotiska såsom Lamborghini och Porsches som har behandlats med denna färg stil. Matte, flata eller semi-gloss finish ser bäst på bilar som är modifierade och redan ganska aggressiv tittar, men detta är en look som har använts med stor framgång. Det finns även vissa bilar som kör runt som har färgade jobb matt färg.
Race Look

annan populär färg stil är det som gör att din bil ser ut som det missade en sväng på väg till närmaste travbana. Tävlingen utseende definieras genom användning av ränder som löper ned bilen, stora prickar antal på dörrar och huv och kanske även ett stänk av sponsor grafik. Varje lackeringsverkstad kan måla en uppsättning ränder eller andra race-inspirerad grafik på bilens flanker, men vara beredd att få en hel del uppmärksamhet från åskådare och kanske lagen, får som ifrågasätter huruvida din "racerbil" är faktiskt Street Legal .
Flames

En blick som populariserades av den amerikanska Hot Rod publiken, flammor målade på sidorna av din bil är ett annat sätt att göra en djärv uttalande. Detta kan ha startats av amerikansk muskelbil och heta fans stången men kan fungera bra på någon bil som har ändrats i stor utsträckning.
Two Tone

Målning en bil med en tvåtons-lack är en annan teknik som har använts framgångsrikt på egna bilar. Som namnet antyder, delar upp en tvåtons-lack färgschemat i två, en färg på toppen och en på undersidan. De två färgerna brukar träffas ungefär halvvägs upp bilens bälte linje, men kan också träffas på toppen av dörrarna, så att endast taket, huven och bakluckan är en separat färg från resten av fordonet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91771.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.