Hur man installerar Nitrous i en 2000 Camaro

Det kan inte råda någon tvekan om att en av de mest kostnadseffektiva hästkrafter boosters tillgängliga idag är en lustgas insprutningssystemet. Kunna anpassas till effektnivåer från mild till vild, lustgas injektion är ganska lätt att installera, och kan matchas för användning i antingen V8 eller V6 Camaro utan problem. Lustgas tankar kan fyllas på prestanda fordonsindustrin butiker. Saker du behöver
Automotive handverktyg
Visa fler instruktioner
1

Montera lustgas flaskan på baksidan av din 2000 Camaro, ungefär även med bakaxelns bultning monteringsfästen till golvet i bilen. Flaskan i sig kommer att monteras på konsolerna med en snabbkoppling kompressionsband. Den lustgas linje från flaskan genom golvet i bilen
2

Route, sedan till motorrummet längs samma rutt som bränsle och bromsledningen.
3

Installera lustgas tryckvakten på spjällhuset så att lustgas endast ingriper när bilen står helt öppet gasspjäll, sedan montera lustgas "On /från "-omkopplaren i kabinen av bilen. Route de två elektriska ledningarna från brytaren bakom instrumentbrädan, genom brandväggen och in i motorrummet.
4

montera lustgas enheten oxid kontroll på brandväggen, och fäst sedan de två switch kablarna till styrenheten. Kör en tråd från tryckvakten till den utsedda platsen på lustgas styrenheten.
5

Installera lustgas insprutningsmunstycket i luftintaget, bränslefördelningsröret eller spjällhuset bostäder, vilket som utsetts av den specifika kit du installerar, rutt då de nitrösa linjer från munstycket till lustgas solenoid. Koppla solenoiden till lustgas styrenheten och anslut sedan lustgas linje från flaskan till solenoiden.
6

Kör strömkabeln till säkringsboxen av Camaro, och skarva den med tändningen tråd. Detta kommer att säkerställa att strömmen till lustgas enheten är påslagen när bilen är på och stängs av när bilen är avstängd. Fäst jordledningen kör från lustgas styrenheten till en ren, omålad jordanslutning att fullborda kretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92201.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.