Hur man skall höja en bil som sänktes

sänkta bilar är populära bland åkare och Customizers bil på grund av den sportiga köregenskaper och anpassat utseende. En lägre fjädring ger bilen en lägre tyngdpunkt, vilket i sin tur ökar dess hantering lyhördhet. Den lägre fjädring kan också ge bilen en mer aggressiv look. Du kan höja en bil som en gång sänktes genom att installera fabriken fjädring eller en eftermarknad suspension som uppfyller specifikationerna från fabriken. Instruktioner
1

bort stagen, eller stötar front, från sänkt bil och ersätta dem med fabriken fjäderben. Om du har köpt en sänkt bil, kan du köpa fabriken spec fjäderben från en återförsäljare eller bildelar butiken, som kommer att ha billigare alternativ som uppfyller den ursprungliga utrustningen tillverkarens specifikationer. Fabriken struts höjer främre delen av bilen.
2

Byt fjädrarna som används med din främre fjäderben med OEM fjädrar. Fjädrarna på en sänkt fjädring får inte bara bli kortare i höjd, men de kan också innehålla en stramare fjäderkonstant som ger bilen en grov rida om tillsammans med fabriken-spec stöttor. Factory fjädrar, då matchas med fabriksinställningar fjäderben, kommer att ge den jämnaste och mest bekväm körning, samt en fabrik-spec markfrigången.
3

bort de bakre stötdämpare från din sänkt bil och ersätta dem med OEM stötdämpare som matchar bilens fabriken specifikationer. Fronten på bilen kommer att se en mer dramatisk ökning i höjd än den bakre, men baksidan är ridning höjd kommer fortfarande att öka.
4

Installera bakre fjädrar som matchar fabriksspecifikationerna att slutföra höjningen. Obalansen på sänkt fjädring bakre fjädrar med fabriken chocker kommer göra att bilen studsar när man går över gupp och gör att hanteringen att kännas lös. Genom att installera OEM bakre fjädrar, kommer du att höja den bakre delen av bilen samt strama upp suspensionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92135.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.