Hur Anpassa Mini Trucks

En mini truck är en liten pickup. Den mini lastbil anpassa trend var populär på 1980-talet då en hel massa av kompakta bilar kom ut på marknaden, och modifiera dessa diminutiva dumprar blivit vardagsmat. Även synen av en dekorerad mini lastbil kanske inte riktigt lika vanligt idag, det finns fortfarande ägare som inte kan motstå. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

sänka fjädringen. En av de varumärken som en egen mini lastbil är marken skrapning rida höjd att de flesta av dem har. Du kan antingen installera sänkningsfjädrar, skär de befintliga källorna eller installera en krockkudde suspension. En krockkudde fjädring gör att du kan få lastbilen extremt låga, men det är också inte så billigt. Om du går med konventionella fjädrar, bör du även installera prestanda chocker som tål de sänkta fjädrarna.
2

Byt hjul och däck med anpassade hjul och lågprofildäck. Inga anpassade mini truck är komplett utan en egen uppsättning hjul. Större 17-tums eller 18-tums billet alu eller krom aluminiumfälgar fylla ut hjulhusen och ser mycket bättre än de små, originella hjul. Wrap hjul med lågprofildäck och du kommer att vara på väg till anpassade mini lastbil framgång.
3

Lägg några marken effekter och en anpassad färg jobb. En annan viktig del av ett väl utfört mini lastbil är marken effekter som gör det yttre ser mycket mer aggressiv och ovanlig. Har en body shop måla kroppen och bodykit en egen färg. Medan de håller på, kan de ta bort dörrhandtag, dörrsidor och sidomarkeringsljus för en ren, anpassade utseende.
4

Ändra interiören. Mest mini lastbilar använda någon typ av tråkiga odelade säten och en tunn, spindly ratten. Förbättra interiören genom att byta ut baksätet för lite racing skopor från ett företag som Corbeau. Byt lager hjul med en mindre, anpassad en från Grant och sedan installera en anpassad matta kit. Vissa mini lastbil customizers gör även enstaka glasfiber instrumentpaneler fyllda med egna mätare för deras mini lastbilar.
5

Installera en V8 eller någon typ av högpresterande motor. Detta är särskilt populärt på amerikanska mini lastbilar som Chevy S10 och Ford Ranger. Det finns gott om utrymme i motorrummet och prestanda kommer att vara spektakulära från kombinationen av V8 och den låga vikten på de flesta mini lastbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91770.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.