Hur Lower Suspension på en 2006 Chevy

Sänkning upphävandet av din 2006 Chevrolet lastbil är inte utan sina nackdelar. Medan den nedre hållning kommer att förbättra den övergripande hanteringen av din lastbil, det finns fortfarande problemet med ojämnt däckslitage att brottas med. Lyckligtvis kan dessa problem minskas genom att installera komponenter som är särskilt utformade för att bibehålla köregenskaperna hos din lastbil och samtidigt sänka den för att förbättra hanteringen. Det bästa sättet att uppnå båda uppgifterna samtidigt är genom att använda en front sänka spindel kit kombinerat med en uppsättning av bakaxel sänker block. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
1/2 tums hylsa som
Bakvagn droppe blocket kit
1/2 tums enhet hex bit
Liten platt skruvmejsel
Framvagn drop spindle kit
Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp trucken på ett hårt, plant underlag och stödja ramen på fyra hörnen med pallbockar. Använd rörtång att ta bort hjulen och däck från axeln nav, sedan flytta dem ur vägen.
2

Unbolt bojor som håller bladfjädern och axeln tillsammans. Det finns två av dem vilken väg över toppen av den drivaxel, sedan genom en monteringsplatta på undersidan av axeln där de är säkrade med fyra muttrar. Unbolt muttrarna att avlägsna bygeln från axeln /bladfjäderaggregatet. Släng de använda bojor. Suspensionen blocket kit innehåller nya bojor och nötter.
3

Placera domkraften under axeln, och sedan höja axeln något tills du kan glida en av suspensionen sänka block mellan axeln och bladfjädern. Rikta centreringsstiftet på bladfjädern med centreringshål om avbrytande blocket, och justera sedan centrering stift sänker blocket med centrering hålet i axeltappen. Släpp trycket på domkraften att sänka axeln på plats.
4

Slip bojor över toppen av drivaxel, ner förbi fjädring blocket, och sedan genom monteringsplattan på bladfjädern . Säkra bojor med de nya muttrarna. Installation av fjädring blocken är samma på både förar-och passagerarsidan av trucken. Addera Installera Framfjädring Sänkning Spindlar
5

Använd en hex bit bifogas hylsnyckel för att ta bort bromsoket från bromsskivan. Det finns två fästbultarna monterade på baksidan av bromsoket. Dra bromsoket uppåt för att lossa den från skivan och låt den hänga försiktigt på sidan av bromsskivan. Använd dina händer för att dra bromsskivan bort från hjulnavet. Det finns inga verktyg behövs för detta steg. Med bromsskivan bort, kan du se hjulnavet på vilken monterats hjulet klackarna. Ovanför hjulnavet är de övre bärarmarna med den övre kulleden. Nedanför hjulnavet är den nedre styrarmen och den nedre kulleden.
6

Placera domkraften under den undre länkarm av lastbilen, vaggar det försiktigt. I centrum för hjulnavet ligger ett metallock som skyddar hjullagren från damm och smuts. Använd en liten skruvmejsel för att bända ut locket på hjulnavet. Under locket finns en fästskruv. Använd uttaget inställd för att ta bort denna bult, sedan dra navet av axeln. Hjullagren kommer att bo med navet när den dras bort.
7

Lossa övre och nedre kulleden mutter med hylsnyckel, leta sedan dragstång. Den tie rod är ansluten till spindelns styrarmen vänd mot framsidan av trucken med en bult och mutter. Använd hylsnyckel för att ta bort styrstag bult och mutter, låt parallellstaget att hänga försiktigt till marken. Lossa och ta bort den övre och nedre kulleden muttrar som fäster den övre och undre länkarmar till spindeln.
8

Tryck uppåt på de övre bärarmarna att frigöra lager spindeln från kontrollgrupperna. Dra spindeln ur bulten på nedre länkarm och ersätta det med fjädringen sänker spindeln. Byt ut bulten på nedre länkarm, sedan sänka den övre styrarmen och sätter den övre kulleden mutter genom monteringshålet på toppen av ersättare spindeln. Byt ut muttern för övre kulleden, sedan installera parallellstaget i styrarmen på spindeln.
9

Återmontera navaggregatet och bromsar på framför lastbilen i motsatt ordning i vilken du bort dem, sedan montera däcket på lastbilen. Installation av sänkning spindeln på lastbilen använder samma process på både förar-och passagerarsidan av trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92264.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.