Hur sänka en Ford F-350

Ford F-350 är en full-size pick up som kommer i en mängd olika utföranden och modeller. Som en truck som är avsedd för användning i terräng och dragande laster, det kommer med en relativt hög markfrigång från fabriken. Genom jande din F-350, kan du ge din bil en egen look, gör det lättare att komma in, och förbättra sin hantering genom att sänka bilens tyngdpunkt. Det finns ett par sätt som du kan sänka din F-350, både på egen hand och genom att installera eftermarknaden delar. Instruktioner
1

Skär några spolar bort av fjädrarna factory fjädring för att ge din F-350 en lägre markfrigång. Se till att fjädrarna skärs lika i alla fyra hörnen för att säkerställa en jämn markfrigång. Genom att skära fabriken fjädrar, du minskar bilens die höjd medan du använder fabriken fjäderben och stötar. Du kan klippa spolar bort av fjädrarna med en bågfil. Det är bäst att börja skära av små längder snarare än ambitiöst ta bort flera inches av spolar på en gång.
2

Installera en eftermarknad sänkningssats utformad för F-350. Dessa sänka kit kombinera eftermarknads fjädrar tillsammans med ersättning fjädring balkar som inte bara sänka truckens fjädring, men också sänka hjälpramen. Dessa typer av sänka kit minskar markfrigången det mesta av någon av dessa tre modifiering metoder. Det kommer att ge lastbilen en jämnare gång och även förbättra sin hantering i hörnen eftersom det kommer att ha en lägre tyngdpunkt.
3

Byt fabriken fjädrarna i ditt uppskov med eftermarknaden fjädrar som passa fabriken chocker och stöttor för din F-350. Installera kortare OEM utbytesfjädrar kommer inte att kräva dig att ändra dina befintliga fjädringskomponenter. Eftermarknad sänkningsfjädrar finns till försäljning på de flesta bildelar återförsäljare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92254.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.