Hur man bygger en Drift Car

Du kanske har sett The Fast and The Furious: Tokyo Drift, eller bara vill ha en bil som du kan driva glida runt en racerbana. Du kan bygga en drift bil på nästan alla budget, särskilt om du kan slutföra vissa av de ändringar själv. Då kommer du att kunna bryta dragkraft i mitten av en sväng och glida runt som en drift stjärna. Saker du behöver
Bil med bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift
Springs och stöttor
prestanda däck
Kall luft intag och andra motordelar
Visa fler instruktioner

1

Välj en bakhjulsdriven bil som passar din budget. Bilar som drivs med bakhjulsdrift prestera bättre i drifting tävlingar eftersom de tenderar att överstyra när de drivs in i hörn vid höga hastigheter. Överstyrning innebär att bilen blir mer än föraren har för avsikt, ett tillstånd som kan vara osäkra i vanlig körning, men är perfekt för drifting. Du kan också använda fyrhjulsdrivna fordon kör där det mesta av kraften går till bakhjulen.
2

Strip bilen för något du inte behöver. Även om du kommer att använda den som en bruksbil, kan du ta bort nackstöd, golvmattor och reservdelar däck för att minska vikten. Om du gör det kan förbättra acceleration, hjälper som initierar en avdrift och modulera effekterna samtidigt som du drar runt en bana.
3

Dra suspensionen genom att installera styvare fjädrar och stag. Eftersom drifting är en serie snabba varv, kommer en styvare fjädring se till att däcken hålla kontakt med vägen. Överväg att lägga krängningshämmare, som begränsar en bil kroppens förmåga att luta medan under stress av en snabb sväng.
4

Köp prestanda däck och hjul om din budget kan tillåta det. Den enda del av bilen som är i kontakt med vägen är däck. Prestanda modeller är styvare och tåla de krafter en drift bil uthärdar det går runt vänder sidled.
5

Justera camber så att toppen av varje framhjul är närmare mitten av fordonet än botten. Som en bil vänder, är däcken arbetsskift samt kontaktyta med vägen reduceras. Ändra camber innebär att däcken ska vara vertikal medan drifting, när en drift bil behöver mest dragkraft.
6

Öka motorns effekt. Allt som kan förbättra accelerationen kommer att förbättra bilens förmåga att utföra drivor. Enkla åtgärder, exempelvis en kall luftintag eller göra avgasflödet mer fritt med en katt tillbaka kit, kan göras på stramare budgetar. De med mer pengar att spendera på modifieringar glida bil kanske vill lägga en turbo eller göra interna motormodifieringar att förbättra hästkrafter och vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91772.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.