Hur man installerar Neon på insidan av en bil

Installera neon belysning inuti en bil är ett bra sätt att förbättra utseendet på inredningen. Det finns en mängd olika stilar och färger för neon belysning, inbegripet neon som automatiskt ändrar färg. Installera neon inne i bilen bör ta mellan två och fyra timmar, beroende på vilken typ av neon du väljer, och installationsplatsen. Du kan köpa allt material och verktyg för detta jobb på en bildelar återförsäljare eller en detaljhandel lanthandel. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Sidavbitare
skarvning Tool Review Package elektriska tjockände kontaktdon
Tvåvägs strömbrytare
20 till 30 fot 12 gauge elektrisk tråd
Visa fler instruktioner
1

Inspektera den plats där du vill installera neon. Se till att det inte finns några hinder för optimal enkel installation.
2

Bolt neon på önskat område med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
3

Förläng neonljus ledningar så långt ut som det kommer att nå. Lägg trådar i neon med sidavbitare, en skarvning verktyg och elektriska rumpa kontakter end.
4

Installera ljusomkopplaren på önskad plats. Fäst ljuset ledningar från neonljus till strömbrytare.
5

Installera en enda ledningstråd från fordonets batteri till on-off knapp. Du kanske vill lägga till en smältlänk i detta steg. Smältlänkar finns på en järnaffär samt några bildelar butiker. Smältlänken kommer att fungera som en strömbrytare, för att inte göra någon skada i din interna fordonets kabelnät, i händelse av en överbelastning.
6

Test kretsarna i hela systemet genom att vrida slå på och av ett par gånger. Om lamporna inte tänds, eller du luktar en bränd lukt, stäng av strömbrytaren omedelbart. Om lamporna inte kommer på eller en brännskada lukt, måste du dra om brytaren helt.
7

Tuck alla lösa trådar utom synhåll med plast zip band.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91856.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.