Tips för att måla en motor Bay

En helt skräddarsydd bil återspeglar visionen av bilägaren. Det speglar en attityd av entusiasm om bilen och en känsla av kreativa passion som är oöverträffad av andra bilar fabriken standard. Anpassa vanligtvis omger lägga utomhusfärg, fälgar och däck och inredning klädsel - och ibland motorn. Men många bilägare försummar motorrummet, vilket kommer att vara täckt av olja och fungerar som en distraktion från den övergripande anpassning av fordonet. Ta din motor


Du behöver faktiskt inte behöver ta bort din motor, men det gör jobbet mycket enklare. För ytterligare instruktioner om hur du tar din motor köpa en manuell bil reparation för ditt märke och modell. Se till att ta bort alla delar som sitter på fender förkläden. Addera Prep ditt fordon

Prepping innebär maskera delar av fordonet som förblir omålade med tejp och tidningar. Främst tejpa tidningen runt topparna av fendrar och undersidan av huven (om du inte redan har tagit bort).
Cover Your Work Space

undvika att spraya din färg på din uppfart betong eller annat markytan, täck den med tidningen eller något annat material som en målares duk.
Tvätta din Engine Bay

Avfetta motorrummet. Spraya sedan ditt motorrummet med vatten. Ta en skurborste och rengöringsmedel (som diskmedel) och skrubba olja och smuts från motorrummet. Du kan lägga till mer avfettningsmedel om det behövs. Efteråt, använd Scotch Brite slipplattor att slipa ner väggarna i motorrummet. Låt din motorrummet helt torr.
Måla din Engine Bay
p Om du planerar att spraya din motor en annan färg än svart, få en burk primer och spraya det på ditt motorrum först. Spraya sedan ditt motorrummet med Rust-Oleum färg. Rust-Oleum färg kommer i en mängd olika färger, men om du kör din bil ofta är det bäst att använda svart färg eftersom den kommer att dölja olje dropp och annan grym bättre än en ljusare färg.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91769.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.