Hur man byter Auto Headliner

Inte alla tar hand om sin bil som de ska. Rökare är oftast de största brottslingar, med innertak, mattor och säten som tar mest missbruket med brännmärken och andra frågor. Headliner är ofta stora och besvärliga och kan knepigt att ersätta - men det är inte omöjligt. Detta är ett exempel på hur man byter headliner i en 2001 GMC lastbil, använd det här exemplet för att ersätta headliner i din egen bil. Saker du behöver
Torx-huvud uttag
1/4-tums och 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Unbolt de visir med en torx-huvud-uttag. Gör samma procedur för den bakre klädhängare.
2

Tryck försiktigt och dra A-stolpen paneler bort av fordonet. De hålls i genom tryck clips, vilket tar en viss ansträngning, men kan göras utan att bryta mot panelen.
3

Sätt press på de bakre panelerna att dra dem från lastbilen. Dra inte bort dem hela vägen, bara ta bort den övre delen så att det finns tillräckligt med utrymme för att komma på headliner.
4

Ta bort backspegeln genom att dra bort det från fönstret. Det hålls på plats av en fästskruv..
5

Bogserbåt lätt på baksidan av innertaket Det finns ett klipp som håller den på plats i mitten av headliner. Det lätt river av, så var försiktig.
6

Dra headliner mot fordonets främre del så headliner blir fri från de bakre stolparna. När de är fria, tryck headliner tillbaka så att det är mellan de bakre stolparna, men är helt fri från påhäng.
7

Luta framsidan av innertaket ner mot pedalerna och dra ut det ur dörr i vinkel.
8

ominstallation är motsatt ordning installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91647.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.