Hur du ändrar utseendet på en Dodge Charger

Att sätta en egen touch på en redan attraktiv bil som Dodge Charger kan snabbt ta en oavsiktlig sväng från smakfulla till tragiskt. Noggrann planering, dock, och en god dos tålamod kan förhindra den typ av rullande katastrofer så ofta ses på vägarna i dag. Montera de "tre stora" för att göra en smakfull förändring till din laddare: hjul, trim och effekter marken. Saker du behöver
Aftermarket hjul och däck
trä eller kolfiber dash kit
Billet ersättare grill
Ground effekter kit
Visa fler instruktioner
1 < p> Köpa eftermarknaden fälgar och däck till din laddare. Välj en fälgdiameter som accentuerar den naturliga looken på din bil bibehållen åkkomfort. I allmänhet, kommer att välja en fälgdiameter som är 1 till 2 inches större än original hjul ger massor av visuell punsch samtidigt undvika uppkomsten av körning utan däck. Däckstorlek avgörs av storleken på fälgen som du väljer.
2

Installera en kolfiber eller trä instrumentbrädan accent kit till interiören. Ingenting klär upp en intetsägande inredning som ett streck kit. Laddare med ett utseende som lutar mer sportiga sida har stor nytta av tillägg av en kolfiber dash kit, medan trä kit tenderar att ge störst nytta för bilar stoltserar med en lyxig, klassisk look.
3

Byt plast krom grill med en billet aluminium grill. Huruvida avslutade med en polerad eller borstad look, billet aluminium grillar gör den främre änden av någon bil sticker ut. En rad tillverkare producerar billet grillar för bilen, och många kan vara så lätt att installera att det skulle ta en timme eller två för att helt förnya framsidan av din bil.
4

Installera en marken effekter satsen. Oavsett om ditt mål är att skapa en lyxkryssare eller en retro muskel-bil look, kan marken effekter kit hjälper dig att uppnå oavsett stil du söker. Undvik att köpa kit på nätet, eftersom de vanligtvis är av usel kvalitet. Köp en marken effekter kit från en ansedd butik eller återförsäljare i ditt område, helst en som kan måla kit som passar din bil och installera det åt dig. Dessa satser kan vara notoriskt lättstött att installera, så anlita en professionell kommer att kraftigt minska huvudvärk inblandade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92127.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.