Hur att designa din egen Fiat 500

Drivs med italiensk ingenjörskonst, är Fiat 500 en snygg SuperMini bil med en distinkt design och unik stil. Den 2012 Fiat 500 är utrustad med många valfria funktioner, såsom färger, vinyl klistermärken, krom tillägg, stötfångare, sidokjolar, fälgar, och mer. Du kan utforma Fiat 500 genom att välja olika funktioner som passar dina egna önskemål. Saker du behöver
stationär eller bärbar dator
webbläsare
Visa fler instruktioner
1

Slå på datorn och logga in på din webbläsare.
Sida 2

Gå till Fiat 500 hemsida och hitta "Konfiguration 500" designverktyg. Addera 3 Den distinkta Fiat 500 med en vit färg jobb.

Vänster-klicka på "Skip intro" i det nedre högra hörnet på hemsidan. Detta kommer att avslöja en 3D-bild av 2012 Fiat 500 med en vit färg jobb.
4

Vänster-klicka på den vita bollen visas till vänster på hemsidan för att ta fram designen menyn som bjuder på många exteriör, interiör, och alternativ motor för din Fiat 500. Menyn kommer att vara på italienska, men du kan ändra ord till engelska genom att vänsterklicka på "Videoconfigurator500C" längst ned på menyn, vänster-klicka för att hoppa över intro, sedan vänster-klicka på "Videoconfigurator500" längst ned på menyn och vänsterklicka för att hoppa över introt igen.
5 Design Fiat 500 med en lack som du själv väljer.

Vänster-klicka på utsidan länk som läser "Colors" och sedan vänster-klicka på önskad färg för lack för din Fiat 500.
6

Vänster-klicka på "hjul" att välja önskad uppsättning fälgar, sedan vänster-klicka på "Tak" för att välja hur du vill att taket ska visas.
7 Du kan ändra din Fiat 500 genom att installera olika vinyl klistermärken, märken och ränder .

Lägg vinyl klistermärken till 500 genom att vänsterklicka på "klistermärken och emblem," väljer därefter önskad klistermärken.
8 Lägg en mer sportig look till din Fiat 500 med en främre läpp eller organ kit.

Utrusta din Fiat 500 med en spoiler, front läpp, sidokjolar, eller anpassade stötfångare bak med "Sportighet" länken. För att installera en bodykit, väljer alla "sportighet" alternativ för Fiat 500 utsida.
9 Lägg chrome till Fiats främre stötfångare.

Vänster-klicka på "Vintage" för att installera en kromad stötfångare eller en krom huva rand, sedan vänster-klicka på "kromdetaljer" för att lägga krom till 500 s speglarna.
10

Välj fönstret nyans av din 500 med vänster klicka på "Style", under yttre menyn.
11

Installera bakre aluminiumstänger och ändra färgen på Fiats speglarna genom att vänsterklicka på "Comfort" alternativet för den yttre menyn.
12 Välj typ av Fiat motor för dina italienska SuperMini.

Välj vilken typ av motor du vill ha för din Fiat 500 genom att välja "Engines." Tillgängliga motorer inkluderar gas, diesel, och Fiats TwinAir och Multijet motorer.
13

Anpassa interiören genom att välja önskad typ och färg på sätena under "Klädsel" alternativet.
14

Lägg en läderratt och växelspaksknopp, sedan välja en egen Fiat nyckelbricka under "Style" alternativknapp, finns på insidan av konstruktionen menyn.
15

Installera interiörlister och instrumentpaneler under "Sportighet" och "Comfort" länkar alternativet av inredningen menyn.
16

Vänster-klicka på "Tipsa en vän" på designen menyn för att spara dina önskade Fiat 500 mönster och maila dem till en vän eller till dig själv.
17 omfattar design och alternativ som du valt för Fiat 500.

Besök en Fiat återförsäljare för att meddela återförsäljaren om dina mönster och diskutera köpoptioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92281.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.