Hur man gör HHO rostfria stålplåtar

HHO bränsleceller få sitt namn från den typ av gas som de producerar. Vatten, som består av väte-och syreatomer, hålls samman i en elektro-kemisk bindning. Genom att låta vatten passera genom en behållare fylld med elektrifierade plattor av rostfritt stål, bryter spänningen bindningen vattenmolekylen och omvandlar vattnet tillbaka till vätgas och gaser syrgas. Denna process kallas hydrolys. Rostfria plattor används för att initiera reaktionen, eftersom de inte oxiderar under hydrolysreaktionen. Saker du behöver
304 eller 316L klass, 18-gauge rostfritt stål
Disk kvarn
Arbetsbänk
1-av-4 bit tall eller lövträd Sida 2 rörklämmor, eller bar klämmor
Rak kant
Sharpie magisk markör
hårdmetallbestyckat borr
Skruvdragare
Visa fler instruktioner
1

Rita ett antal jämnt storlek rektanglar på ett ark med 304 eller 316L rostfritt stål. Plattorna måste vara dimensionerade så att de passar in i din bränslecell kropp. Dessa plattor är vanligtvis mellan 2-by-4 inches och 4-by-4 inches square. Alla plattorna bör vara av samma storlek.
2

Kläm den rostfria stålplåten ned till en arbetsbänk genom att placera en 1-av-4 ombord över toppen av arket och fastspänning brädan ner till en arbetsbänk. Placera plåten så att en av dina skurna linjer hänger över kanten på arbetsbänken med ca 1/4 tum.
3

Använda kvarnen, skära rostfritt stål i lika stora rektanglar . Klipp längs de linjer som dras i steg 1. Flytta arket under styrelsen som behövs för att skära längs varje linje. Stålet är mycket lättare att klippa om klämmas ner till en arbetsbänk.
4

Borra två hål i var och en av plattorna. Placera hålen i samma punkt på varje platta. Borra ett hål 1/2 tum från toppen av plattan, och en på samma avstånd från botten av plattan, längs plattans centrumlinje. Du kommer att använda dessa hål för att skruva samman plattorna när du gör bränslecellen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91613.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.