Hur gör jag Prep för Paint på Custom Cars?

Anpassade bilar är kända överallt för noggrann utseendet på färg jobb. Vackert skuggad, utan oavsiktliga variationer i färg eller struktur, dessa måla jobb ger bilarna showroom perfekta framträdanden. Samma framträdanden gör mest anpassade bilar mycket synlig, från auto-show till grannskapet trottoarkanten. Skapa det utseende kräver mycket förberedelser redan innan den första lager färg appliceras. Detta preparat kan vara en svår process, som kräver att du betalar noggrann uppmärksamhet på detaljer varje steg på vägen. Men när du är klar prep arbete och flyttade till den slutliga färgen ansökan bör resultaten talar för sig själva. Saker du behöver
Dual action sander
Sandpapper
Glasfiber spackel
Rag
kräm härdare
slipbar grundfärg
Paintbrush
svart lack
sprayfärg Styv slipkloss
putstrasa
Visa fler instruktioner
1

Sand bilens yta med hjälp av en dubbelverkande slipmaskin med 150-grit sandpapper för att avlägsna eventuella spår av tidigare färg på bil. Flytta slipmaskinen över ytan av fordonet i en liten cirkelrörelse tills endast ren metall eller glasfiber kvarlevor.
2

Reparera eventuella skador avslöjas med färgborttagning. Fyll i låg område i kroppen som orsakas av små bucklor eller dings använder glasfiber fyllmedel blandas med 3 procent grädde härdare. Spridning av fyllmedlet med en spackel, skrapa ytan av bilen med kanten av kniven för att avlägsna eventuellt överskott av material som kan fördärva jämnhet. Vänta i 30 minuter för att spacklet torka och slipa sedan den lappade området slät med sandpapper. Börja med en medelhög grad papper och arbeta dig upp till en fin kvalitet papper som jämnar ytstrukturen av plåstret med det omgivande organ. Torka av plåstret ren med en trasa.
3

Prime ren metall i bilen med en slipbar polyester primer. Pensla metallen med primern, att applicera ett tunt primerskikt över metallen. Bygg upp grundfärgen med tre eller fyra tunna skikt. Spraya ett lager av svart lackfärg på karossen täcker primern. Låt bilen stå över natten tills primer torkar.
4

Slipa grundfärgen med våt /torr 220-slippapper bifogas ett träblock. Håll sandpapper blöt när du går över svart lack, avlägsna eventuella brister från färgen tills du har en helt slät yta. Spraya bilen med ett andra lager av svart färg och vänta över natten för att färgen ska torka.
5

Sand den nya skikt av färg med en slipkloss svept med 400-slippapper. Använd lätt tryck endast vid slipning, för att avlägsna eventuella brister och för att skapa en slät yta för den faktiska tillämpningen av den färg som används för att färga bilen.
6

Torka auto kroppen ren med putstrasa till ta bort eventuella rester från slipningen processen och för att avlägsna eventuella oljor kvar av dina händer som kan orsaka svårigheter färgvidhäftning. Efter torka bilen ner, är det redo för den första tillämpningen av färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91843.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.