Hur man omforma Bil Headliners

Om du anpassar en modern bil eller återställa en klassiker, remodeling en headliner är ett populärt projekt med auto entusiaster uppgraderar en åktur. Proffsen ladda upp till $ 500 eller mer för detta projekt på grund av uppgiftens komplexitet, så att du kan spara lite pengar genom att göra det själv. Denna uppgift tar flera timmar att slutföra. Saker du behöver
Skruvmejsel
fint slippapper
slipblock
Tuck Tool Review Headliner material
Spraylim
Tryckluft eller trasa
Retractable kniv

Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla overhead tillbehör, såsom visir och overhead konsoler, som är nödvändiga för att ta bort den befintliga headliner med hjälp av en skruvmejsel. Märk alla delar och organisera hårdvaran för enkel montering.
2

Ta bort den befintliga headliner, utan att böja den, med hjälp av tuck verktyget. Eftersom innertaket är en stor och styvt stycke, och måste tas bort utan att böja den, beroende på modell av bil, kan vissa eller alla av platserna måste tas bort för att utföra denna uppgift.
3

Peel befintlig headliner materialet bort av innertaket, ta bort så mycket av skumbaksida och lim som möjligt.
4

Sand av resterande skum och lim tills headliner är helt slät. Rensa bort skräp från slipning med tryckluft eller en trasa tills headliner ytan är helt ren.
5

Lägg ned nya headliner material och placera headliner ovanpå det. Använda headliner som ett mönster, klippa tyget ungefär två inches runt utanför gränsen tills tyget är i form av innertaket, men ungefär två inches större hela vägen runt. Klipp inte något av hålen för tillbehör ännu.
6

arbetar i två-fots sektioner, med början i mitten, spraya lim på headliner och tryck tyget nedåt, utjämning med en platt handflata . Detta steg kan kräva mer än en person, så att den andra personen kan hålla upp det omgivande tyget, hålla den ur vägen medan varje sektion limmas ner.
7

Klipp tyget till Lämna ungefär en 1/2-tums överhäng runt kanterna.
8

Place headliner tillbaka i bilen utan att böja det. Detta steg kan kräva flera personer, en person använder tuck verktyget för att installera om headliner medan den andra personen innehar resten av headliner upp för att förhindra böjning. Använd bilens pelare och stolpar för att hålla den på plats genom att vika in den i dessa avsnitt först. Tuck i resterande 1/2 tum av tyg överhäng. Om passningen är för hårt, kan ytterligare tyg putsas lite i taget, men vara noga med att inte klippa något tyg som skulle vara synliga när headliner är installerad. Skär hål i
9

headliner tyget vid behov för att installera overhead accessoarer.
10

tillbaka overhead tillbehör och säten, om nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91668.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.