Hur man installerar en backup kamera på en Nissan Frontier

Säkerhetskopiera ett fordon är inte en svår uppgift, men om du kör en Nissan Frontier och du har en säng full av saker, jobbet precis fått en mycket tuffare. Lyckligtvis, installera en backup kamera är inte en stor sak, och bör bara ta en timme eller så att göra. I det här fallet, är installera Roadmaster VR3 backup kamerasystem. Saker du behöver
Borrspetsar
Borra Review Säkerhetskopiera kamera | 12-volts testlampa
kryssmejsel
Scotchlok kontakt
Tänger
Tvättsprit
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren och sitta i sätet. Hitta en plats där du kan montera skärmen för systemet. Det bör vara en plan yta, till exempel på instrumentbrädan.
2

Rengör monteringsytan med hjälp av några tvättsprit och en trasa. Sedan följer den krok och ögla sticker till instrumentbrädan, trycka ordentligt.
3

Anslut bildskärmen till krok och ögla sticker genom att trycka nedåt på panelen. Detta kommer att sätta samman de två delarna.
4

Kör förutsatt cigarettändare adapter till cigarettändaren. Koppla in, och strömmen till monitorn är klar.
5

Flytta till registreringsskylten fästet på stötfångaren och skruva kameralinsen ner med en borrmaskin och de medföljande skruvarna. Det finns en tråd som löper ut från kameran, så se till att lämna utrymme för att köra.
6

Kör tråden genom en av de lätta registreringsskylt hål på vardera sidan av stötfångaren, och köra det mot ett av bakljusen, säkra kabeln med buntband längs vägen.
7

Skruva loss en av bakljusen med Phillips-skruvmejsel. Leta lampan för back-up lampor.
8

Dra åt parkeringsbromsen och vrid nyckeln till "on" läge. Sätt trucken i omvänd. Fordonet är inte igång, så det borde inte gå, men du kan också sätta en träbit bakom ett hjul om du är orolig.
9

Probe de två kablarna som går in i omvända glödlampan med test ljus. När testet tänds, så har du hittat den positiva ledningen.
10

Anslut den röda kabeln från backup kamera till den positiva kabeln på baksidan ljus med hjälp av en Scotchlok kontakt. För att göra detta, placera den omvända ljus positiv tråd i kontakten, tryck på den röda tråden i det liksom, och slå ner metallen bar i mitten av kontakten med en tång. Dra sedan fliken för Scotchlok kontakten över metallstycke.
11

Upprepa steg 10 för den andra kabeln går till den omvända glödlampan, den negativa kabeln och den svarta kabeln från backup kamera.

12

Slå på bilen och satte den i backen. Kameran ska nu aktiveras och monitorn ska slås på. Om den inte gör det, kolla alla dina anslutningar igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91685.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.