Hur man använder en Marson Rivet Kit

Nitar koppla ihop bitarna utan skruvar eller bultar. Använda den lökformade änden av en nit dras genom mindre nithylsan, gör ett nitpistol arbetet med att göra niten kunna säkert hålla separata bitar tillsammans. Alcoa gör ett stort sortiment av nitar produkter under namnet Marson. Använd en Marson nit kit för att snabbt göra en anslutning som varar för evigt utan att behöva använda en skiftnyckel, skruvmejsel eller svetsare ansluta bitar tillsammans. Saker du behöver
Marson nit kit
Borra
Borrspetsar
Plåt
Hammer
Metal punch
Händer
Visa fler instruktioner

1

Markera en plats där en nit behövs för att hålla till delar av material tillsammans. Nitar fungerar bäst på metaller och kan skapa en tät förbindelse som varar för evigt. Bestämma vilken storlek nit du kommer att använda och dra matchande stora nitar från valet av nitar som finns i en Marson nit kit från Alcoa.
2

Kontrollera Marson Rivet Kit för utnämning av storlekar borr du behöver för varje diameter nit Marson kit har att arbeta med. Sätt i rätt borr i en borrmaskin och dra i chucken med borrens chuck nyckel.
3

Punch en fördjupning i metallen på den exakta platsen du vill infoga och fäst med den Marson nit satsen med en metall stans och en hammare. Använd indrag för att centrera borret till att hålla den från att glida av sitt varumärke. Borra genom hela djupet av de bitar som kommer att hållas tillsammans med en nit.
4

Skjut fettet änden av niten genom öppningen du bara borras in bitarna att vara säker på att niten utgångar den andra sidan tillräckligt långt så att den lökformade änden av niten är utanför den andra kanten. En nit fungerar bara korrekt om den sitter korrekt. Det kan inte förstå på de bitar som den uppsvällda ände går hela vägen igenom. Om tjockleken av delarna är djupare än niten är lång, kommer du behöver för att få en längre nit. Kom ihåg att den uppsvällda ände avsluta den bortre sidan av öppningen för att förstå på stycken korrekt.
5

Dra niten ur öppningen och sätt i stiftet änden av niten i Marson nitpistol . Med niten sätts in i pistolen, pressa handtagen på nitpistol tillsammans så att mekanismen inuti nitpistol grepp på nitens tappaxel. När nitpistol har förstått på niten, kan du infoga niten tillbaka i det borrade hålet där du vill niten att säkras.
6

Kontrollera att de delar du är säkerhet med en nit är åt rätt, i sin slutliga ståndpunkt innan klämma Marson nitpistol och nitning ihop bitarna. Du kan justera positionen av arbetsstycken tills de är på rätt plats bara tills du har pressat handtag Marson nitpistol och aktiverade fästmekanismen av niten.
7

Kläm handtag av Marson nitpistol. När du klämmer ihop handtagen kommer nitpistol dra uppsvällda änden av niten i tunnare nit axeln. När uppsvällda ände kan gå längre, kommer stiftet axel niten bryta sig loss och niten kommer att säkras på plats. Ta bort sprinten axel niten ur Marson nitpistol och fortsätter att göra nit anslutningar på samma sätt tills klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91660.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.