Hur man målar Dash

Komma instrumentbrädan målade i allmänhet kostar $ 500 till $ 1000 (i januari 2011), om du tar det till en bil affär. Å andra sidan, kan du göra det själv för mycket mindre. Hela processen tar ungefär en dag, shoppa och torktid ingår. Det är inte svårt, men att ha någon som är bekant med bilar för att hjälpa dig verkligen kan göra det lättare. Innan du börjar, spendera lite tid att tänka på det färgschema och se till att dina nya färger kommer att matcha med resten av bilen. Saker du behöver
Lack tunnare
Paint prep gel
Skursvamp
Sandpapper
Visa fler instruktioner
1

bort instrumentbrädan omslag och delar som du vill måla. Särskilda anvisningar för hur du tar bort varje del finns i bilens instruktionsbok. Lay delarna ut på toppen av tidningen för att förhindra färg och andra kemikalier från att komma på golvet.
2

försiktigt rengöra instrumentbrädan med thinner. De tunnare hjälper dig att få smuts och olja uppbyggd ur instrumentbrädan. Upprepa denna process flera gånger tills instrumentbrädan är helt ren. Du vill inte måla fastnar smuts och sedan komma ut senare.
3

Använd en skur pad för att ta bort en del av den skyddande beläggningen på instrumentbrädan. Applicera sedan lite gel paint prep till området. De flesta instrumentpaneler är täckta med skyddande beläggning som inte tillåter nya färger för att sticka. För att tillämpa nya färger, måste du ta bort denna beläggning.
4

Måla ytan.
5

Låt färgen torka över natten. När du kommer tillbaka nästa dag, leta efter eventuella brister i lack. Om ett litet område blev kvar ute, tillämpa måla försiktigt och låt den torka igen. När all yta är täckt, använd sandpapper att slipa ner alla gupp eller områden där färg som sticker ut. Slutligen, buff färgen för att ge det en slät yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92079.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.