Hur göra Custom Paint Motiv för en bil

Skapa anpassade måla mönster för en bil är ett billigt sätt för en bil entusiast att uttrycka kreativitet. En av de bästa delarna om att skapa anpassade måla mönster är att de alla kan göras på papper, och lade ut framför dig. Detta gör att du kan välja din favorit anpassade måla designen utan att gå igenom dyra och tidskrävande besväret med att försöka ut dina idéer på själva bilen själv. Övertygande färg system har ett starkt tema och djärva färgval, såsom eldröd med poker spader. Saker du behöver
Papper
Drafting penna
Design markörer (företrädesvis Prisma Color) i rött, mörkgrå, ljusgrå, grå och svart
Design färgpenna i gult och orange
Valfritt :
Maskeringstejp
Emalj fordonsindustrin spray i djuprött (15-20 burkar), orange (3 burkar) och svart (2 burkar) katalog sopor väskor
Automotive spruta primer
Högblank automotive spruta (10 dosor)
Visa fler instruktioner
Utforma lack
1

Bestäm vilken typ av bil du vill göra designen för. Exemplet som används här är en Cadillac, men varje bil kommer att göra. Rita bilen ut på papper. Detaljerna behöver inte vara exakt. Bara dra en rektangel för grill delen av bilen. Fäst två diagonala linjer till de övre vänstra och högra sidorna av denna form för att skapa huven på bilen. Lägga till en horisontell linje på toppen av de diagonala linjerna för att skapa botten av framrutan. Lägg korta diagonala linjer till vänster och höger sida av den horisontella linjen för att skapa sidorna av framrutan. Rita en något böjd horisontell linje som förbinder de två diagonala linjer för att bilda taket på bilen. Ut detaljerna på ramen på bilen
2

Flesh. Lägg små rektanglar till det nedre vänstra och högra sidan av framrutan för att skapa speglar från sidan. Skapa strålkastarna med ett par små cirklar, sida vid sida, på höger och vänster sida av fronten på bilen. Lägg stötfångaren med en böjd rektangelform ansluten till den främre botten av bilen. Skapa grillen sig med en fyrkantig form i centrum av den främre delen av bilen. Rita fem horisontella linjer över torget och åtta lodräta linjer som löper längs torget för att skapa effekten av grillen. Addera 3

Lägg en basfärg till bilen. Färglägg hela bilen röd utom grillen, vilket bör vara grå. När bläcket har torkat, lägg höjdpunkter och mönster till basfärgen. Färg framrutan svart eller mörkgrå och stötfångaren ljusgrå.
4

Lägg till lite stil på färgen design. Gör detta genom att lägga till orange och gula höjdpunkter. Detta kommer att förbättra utseendet på den röda färgen, och variationerna i färg kommer att hindra din design från ser stagnera. Använda en orange färgpenna, lägg höjdpunkter till toppen framför bilen och de främre höger och vänster sida. Lägg till mer färg med hårdare slag nära fronten och successivt lätta på din penna som du går längre ner i bilen. Lägg en tunn linje av gult till mitten av dessa höjdpunkter att verkligen slå upp färgen designen.
5

Rita en spade i mitten av huven i fokus för din design. Gör detta med två diagonala linjer som börjar i centrum av huven strax under framrutan. Dessa linjer bör sakta isär bildar varandra och sedan kurvan tillbaka mot varandra. Lägg en U-form till basen på spaden för att slutföra ram av designen.
6

Lägg två mindre ess på speglarna sidovy av bilen. Gör detta på samma sätt som du gjorde huven men gör raderna mycket mindre. Placera dessa spader i centrum av varje sidospegel.
7

Färg spadarna i med svart markering. Var försiktig runt kanterna på spaden för att inte låta markör bleed förbi de riktlinjer som du har ritat. Addera Att föra Designs to Life
8

Sand den gamla färgen på din bil med 500 grit sandpapper. Instegsskydd färgen på bilen så en ny päls fastnar. Placera soppåsar säkras med målartejp runt eventuella områden som du inte vill ha målade såsom fönster, grill och däck.
9

Spray kroppen av bilen med ett skikt av vit bil grundfärg. Låt denna torka över natten och försiktigt slipa ytan. Spraya kroppen med minst fyra rockar djupröd. Se till att du sand mellan varje skikt. Lägg de orange höjdpunkter genom att starta i de främre hörnen och sprutning för nära hörnet och flytta tillbaka längre bort som du går upp bilen för att skapa en bleknande effekt. Lägg gula höjdpunkter med en mycket liten linje av spray i mitten av apelsin.
10

Mark ut spader på huven och sido backspeglar med en mjuk blyerts. Placera målartejp runt dessa former för att säkerställa att ingen färg spiller över på resten av bilen. Försiktigt spraya svart högblank emalj på insidan mönstren. Låt färgen torka och ta bort målartejp mycket långsamt.
11

Låt färgen torka över natten och spraya hela kroppen av bilen med tre lager av högblank emalj bilfärg. Ta försiktigt bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91630.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.