Hur man ansluter Neon Lights i en bil

med neonljus på en bil är inte alltid godkänts av myndigheterna. Därför, innan de köper dem och ansluta dem till din bil reda på vad som gäller i din stad och stat. Varning: innan något elektriskt arbete på en bil, ta ur batteriet genom att ta bort den negativa kabeln till batteriet. Innan du börjar borra, ta tid att se över din bil för att se till att när du ska borra hålen inte är i konflikt med någon huvudkomponent eller möjligen skada viktiga delar av bilen. Saker du behöver
Neon lights bilmonteringssatsen
Vippströmställare
Löd
lödning pistol
eltejp
Silicon
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Köp en neonljus bilmonteringssats. Internet ger en mängd resurser för att matcha det du letar efter. Även fordonsindustrin återförsäljare kan hjälpa dig att hitta rätt typ av belysning för din bil. Tänk om du kommer att få effekt för ditt inre neonljus. Den mest rimliga valet är batteriet.
2

Mount inre neonljus under instrumentbrädan strax ovanför där fötterna vila. Du vill inte att de blir sparkad så se till att de är tillräckligt höga för att fötterna inte kommer att orsaka skada. En annan del av det inre av bilen för placering är under den främre delen av sätet och mot baksidan. Detta lyser neon lights mot baksidan av bilens golv. Säkra lamporna enligt instruktionerna från belysning kit du köpt. När den är klar är det dags att ställa upp vippan och etablera en elektrisk krets.
3

Set-upp vippan genom att gå varje ände av strömkablarna till varje sida av vippan. När det är klart kommer du att kunna aktivera belysningen på och av utan att påverka den primära energikällan. Placera vippströmbrytare någonstans som är enklast för dig att komma åt. Därefter ansluter till batteriet genom att köra en makt tråd som är "avsäkrad" och köra trådarna genom ett befintligt hål i bilen för att komma åt batteriet. Fäst den negativa kabeln (jord eller jordledning) till en stål-delen av chassiet för att sluta kretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91888.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.