Hur används lod Bildelar

blylod är ett material som var populär före 1960 för att röra upp bilar och för att fylla luckor i kroppen. Dock är auto kropp lod används fortfarande i många fall av en mängd olika organ butiker, även om det kan ta lite tid och praxis att behärska skicklighet att arbeta med bly lod. Om du vill fylla en lucka i bilens kropp med automatisk löda det kan göras, men du kanske vill öva lite först för att stärka dina kunskaper. Saker du behöver
Eye Sandpapper
goggles
Gauntlets (tillval) katalog Hand blåslampa
Lead auto organ löda
trä paddla
Visa fler instruktioner

1

Ren och sand det område där auto organ lodet kommer att användas som fyllmedel. Se till att all rost, färg och annat skräp avfettat bort så att det inte kommer att störa löda inställningen.
2

Sätt på dig skyddsglasögon och handskar, om du ska bära dem. Slå på brännaren och tända den. Kör facklan långsamt över det område där du kommer att tillämpa den blylod så att området är varmt, men inte så varm att det kommer varp.
3

Håll löda pinne så att det börjar smälta längs sprickan du fyller. Bly lodet kommer att smälta från värmen på panelen liksom från värmen av facklan. Försiktigt bryta de mjuka ändstycken lodet pinne som du är lödning tills sprickan är fylld.
4

Mögel ledningen lodet med en trä paddel. Värm lodet vid behov, och smidig den platt så att, annat än färgen bör sprickan vara osynlig. Låt lodet svalna och härda i sprickan, att reparera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91895.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.