Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur får jag en titel för en 15-år gammal bil i Georgien?

Det spelar ingen roll hur gammal eller hur ny en bil kan vara, kan du få en titel för din bil genom att kontakta Georgia Department of Motor fordon. Alla fordon måste ha en titel som anger fordonets ägare. Om du har en kvarstad på ditt fordon, är fordonets ägare den finansiella institutionen som håller ditt lån. Om du har betalat av ditt lån eller om du betalat kontant för fordonet, kommer titeln uppge ditt namn och namnet på din make eller cosigner. Saker du behöver
identitetsbevis
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en titel /tagg ansökan, Form MV-1, från Georgia Department of Motor Vehicles vid något kontor plats eller på deras hemsida. Denna form är att ansöka om en ny titel, en överlåtelse av äganderätten eller en ersättare titel.
2

Ange all nödvändig information som gäller dig, bilen och någon noterat annars på titeln som en ägare. Skriv i ansökan längst ner. Gör en kopia av din Georgia utfärdat körkort eller ID-kort. Din ansökan om titeln kommer att nekas utan någon av dessa poster.
3

Mail eller leverera din ansökan till ditt län tagg kontor. Du kommer att bli skyldig att betala en avgift för att få en titel. Som av 2010, var avgiften för en ny titel $ 15 och $ 8 för en ersättare titel. Inkludera en check utställd på ditt län skatteindrivare om du skickar in din ansökan eller du kan betala kontant eller med kreditkort personligen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79366.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.