Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Skaffa Numbers Vehicle Identification

Fordon av alla slag har nr för ett fordon, eller Vins. De är serienummer - vanligtvis 17 siffror långt - som visar information om ett fordon, såsom dess tillverkare och modellnummer. Bilföretag, försäkringsbolag och myndigheter använder dessa nummer för att spåra ursprung och ägande av fordonen. Tillverkarna lägger vanligtvis nr för ett fordon på metallplåtar, som de sedan bult till kroppen av fordonet. För att hitta bilens VIN, är allt du behöver göra kolla några vanliga platser. Saker du behöver
försäkringar och registreringshandlingar
Kontaktinformation för tillverkaren
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bilens försäkring och registreringshandlingar för en identifiering av fordon nummer. Om du inte har de dokument, be ditt försäkringsbolag eller lokala Department of Motor Vehicles hur du kan få dem. Vanligtvis kommer du att behöva lämna personnummer och några bevis på ägande, vilket i vissa stater kan vara bara ett undertecknat köpebrevet.
2

Titta på insidan dörrkarmar av lastbilar och bilar för VIN. Det kommer att bli en liten metallplatta fastskruvad metallramen, troligen på förarsidan dörrkarmen. Några andra vanliga VIN platser i lastbilar och bilar är på ratten eller kolumn, förarsidan instrumentbrädan vid vindrutan, brandväggen, ram nära motorn eller på kylaren fästet.
3

Kontrollera för motorcykel och moped fordon identifikationsnummer på spindeldockan eller styrhuvudet (där styret ansluter till huvuddelen), eller om de viktigaste ramrören i kroppen.
4

Undersök högra och främre rambalkar för att hitta ett släpets chassinumret. De främre ramskenor är de nedre kanterna av släpvagnen nära dragkroksenhet.
5

Hitta en snöskoterns VIN på höger sida av snöskoter kroppen, ca 3 inches under sätet, på tunneln.
6

Leta efter en husbil chassinumret bredvid sitt dörrlås. Plattan kan vara bredvid antingen en bakre eller sidodörr, beroende på modell.
7

Kontakta tillverkaren om du fortfarande inte kan hitta VIN plattan. Berätta för dem bilens modell och år, och be dem att berätta om plattan är. Alternativt, kontakta en mekaniker butik på en återförsäljare som säljer bilens märke och modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79312.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.