Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla Kalifornien License Plates

Det finns flera skäl till att vilja kontrollera en California registreringsskylt. Den vanligaste orsaken är att kontrollera tillgången av fåfänga plattor för att registrera en ny registreringsskylt. För att kontrollera tillgängligheten för Kalifornien registreringsskyltar, kan du använda de resurser som tillhandahålls av California Department of Motor Vehicles. Andra skäl för att kontrollera en California registreringsskylt kan innefatta en brottsling eller personlig undersökning. För att söka efter licenser plåtar på detta sätt, måste du kontakta en personlig utredare eller polistjänsteman. Saker du behöver
registreringsnumret
Visa fler instruktioner
kontroll av tillgängligheten Kalifornien registreringsskyltar
1

Ring California Department of Motor Vehicles vid 1 - 800-777-0133. Eller, besök ditt lokala kontor personligen. Hitta plats listor på den officiella Kalifornien DMV hemsida.
2

Be att få tala med en medarbetare angående tillgången till en fåfänga platta. Du behöver inte boka tid för att prata med någon om en check registreringsskylt, men du kan få vänta i linje tills någon som kan utföra sökningen är tillgänglig.
3

Tell intresseföretaget den exakta kombinationen av bokstäver och siffror som du vill kontrollera. Han kommer att söka den officiella databasen och berätta om eller inte att registreringsskylt finns att köpa. Om det är, kan du beställa plattan personligen, via telefon eller gå till DMV hemsida. På toppen av den viktigaste sidan av webbplatsen, välj "Onlinetjänster" fliken. Välj sedan "personliga skyltar." Detta kommer att ta dig till beställningsformuläret för fåfänga plåtar.
Kontroll Kalifornien registreringsskyltar för de ändamål för utredning
4

Kontakta din lokala polismyndighet. Om du vill kontrollera en registreringsskylt på grund av trafikförseelser eller misstänkt kriminell aktivitet, är det bästa alternativet för att ge information till en polistjänsteman, som kommer att genomföra en riktig och laglig utredning. Aldrig försöka lösa ett brott eller hitta en kriminell enbart med hjälp av en registreringsskylt eller utredning. Du kan sätta dig själv i stor fara och även bryta mot lagen om du inte undersöker på ett korrekt, lagligt sätt.
5

Kontakta en personlig utredare om du vill kontrollera registreringsskylten skäl som har att göra med en stämning eller rättsfall. Du kommer att behöva betala en personlig utredare för sin tid, men han eller hon kanske kan få mer exakt information än en generaliserad online-register sökning.
6

Utför en online register sökning med hjälp av exakt registreringsskylt information. Det finns otaliga online register sökning resurser. Priset för dessa sökningar varierar beroende på webbplatsen, men tänk på att ingen absolut kan garantera sökresultat som återspeglar korrekt och uppdaterad information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79409.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.