Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man hittar information om fordon historia genom ett registreringsnummer

Att köpa en begagnad bil är en enorm beslut som - om det görs på fel sätt - kan leda till katastrofer som synes uppstå ur tomma air.Be noga med att undersöka historien om ett fordon så att du placerar dina pengar mot en lämplig car.Use registreringsnumret för att lära sig om bilen har skadats, stulits, ombyggda, bärgat, erinrade eller förstörda. Ett fordon historia rapport kan även avslöja vägmätare fraud.As en konsument, en av de mest skadliga upptäckterna är att ta reda på att du har investerat tusentals dollar i en bil som är inget annat än trouble.Discover hur man hittar information om fordonets historia via siffror registreringsskylt och undvika sådana predikament i följande guide. Saker du behöver
registreringsnumret
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
1

Följ den första länken i avsnittet Resurser för att komma åt License Plate Sök organization.Type i ditt fullständiga registreringsnumret på hemsidan, väljer staten, och klicka på "Sök".
2

rekord resurser lokalisera Avdelningen för motorfordon poster och följaktligen , en match som identifierar den stat där bilen är registered.Submit en betalning via kredit-eller betalkort för att erhålla ett chassinumret (VIN) som tillägg till en bil registreringsdatum, licensens utgångsdatum, märke, modell, ägarens adress, och registrerade lien holder.License Plate Sök organisation har en av de lägsta Internet omvänd VIN look-up search avgifter, som i början av 2010.
3

Använd ditt VIN-nummer för att granska mer ingående fordon historia rapporter och ytterligare minimera riskerna när man beslutar att köpa en car.Choose från välrenommerade och etablerade rapportering inklusive CarFax, AutoCheck och VinCheck.Compare funktionerna i varje tjänst för att hitta en som passar dina behov och budget.
4

Utnyttja den kompletterande information som gör det möjligt för dig att göra ekonomiska och köpbeslut med större auktoritet och boldness.Transform rapporten i en förhandlingsposition verktyg. Identifiera problem med bilen under förhandlingsprocessen att bedöma huruvida ett lägre pris erbjudande är motiverad.
5

Ta din rapport fordon historia tillsammans med dig vid inspection.Ensure att bilen besiktigas av en certifierad bilmekaniker, som kan dramatiskt minska din risk med hjälp av din rapport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79335.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.