Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur man tar bort information från Carfax

Carfax är ett användbart databas med rapporter fordon historia för konsumenterna. Det är emellertid inte 100 perfekt. Ibland kan du hitta fel på Carfax. När det finns ett fel på Carfax angående ditt fordon, men du vill ha information bort. Negativ information kan skada dina chanser att handla i eller sälja fordon om återförsäljaren eller köparen driver en historia rapport. Du kommer inte att kunna ta bort informationen från Carfax som är korrekt. Till exempel, om din bil har förlist, kommer du inte att kunna ta bort olyckan ur historien rapport. Instruktioner
1

Gå bilens Carfax rapport på nätet och granska rapporten noga. Lokalisera den felaktiga posten på den rapport du vill ta bort. Notera datum för posten, samt ID-numret, om det anges.
2

samla någon bevisning till stöd för ditt påstående att varan är felaktig och bör tas bort. Till exempel, om Carfax rapporten visar att fordonet har en bärgning titel, men det gör det inte, kan du göra en kopia av bilens titel eller få ett brev från lien innehavaren bekräftar att titeln inte är rädda.

3

Besök Carfax korrigeringar hävdar center nätet. Klicka på "Aktuella fordonsägare kan skicka data korrigering förfrågningar här."
4

Input ditt namn, adress, stad, stat, telefonnummer, e-postadress, och fordonets VIN (Vehicle Identification Number). VIN är det nummer du använde för att dra Carfax rapport. Det finns mellan vindrutan och motorhuven på förarsidan av bilen. Den dag då varan i fråga och dess beskrivning (bärgning titel, olycka, etc.)
5

ingång. Skriv din förklaring i nästa ruta. Förklara varför uppgifterna är felaktiga och varför det bör tas bort.
6

Lista bevis du har på att informationen är korrekt. Det finns inget sätt att ladda upp den här, Carfax helt enkelt vill veta vilka bevis du har. Carfax personal kan begära en kopia efter att de kontaktar dig.
7

Skriv "Captcha" pussel och klicka på "Skicka" för att skicka in din ansökan. Carfax kommer att granska ansökan och kontaktar dig via telefon eller e-post. Du kan behöva e-post, fax eller e-post bevis på att informationen är felaktig att den tas bort. Representanten hjälper dig genom processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79480.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.